Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«LAS ESTRELLAS»
ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 17.00

LAS ESTRELLAS

Επεισόδιο 77 Αγάπη

Η Delfina, κριτικός τροφίμων, επισκέπτεται το ξενοδοχείο. Αναστατωμένοι, όλοι οι υπάλληλοι κάνουν ό, τι μπορούν για να την ευχαριστήσουν. Η Lucía την αναγνωρίζει, αφού η Delfina πήγαινε λύκειο με την Carla και ήταν η αντίπαλό της.

Η Lolita πηγαίνει στο σπίτι της Jazmín για να την πάει πίσω στο ξενοδοχείο. Η Flor δεν πιστεύει ότι η Jazmín πρέπει να πάει, αλλά, τελικά, πηγαίνει μαζί της. Η Jazmín αρχίζει να αισθάνεται άσχημα ενώ βοηθά τον Javo στην κουζίνα και η Flor την γυρνάει πίσω στο σπίτι της. Μένει τη νύχτα μαζί τη.

Ο Muñeca πηγαίνει στο διαμέρισμα του Ignacio για να κάνει τον καθαρισμό. Νιώθει όμως άρρωστος και λιποθυμά. Η Virginia του προσφέρει βοήθειά αλλά εκείνος την απορρίπτει. Νιώθει αναστατωμένη και προτιμά να περάσει τη νύχτα στο ξενοδοχείο. Ζητά συγγνώμη από τον Javo, ο οποίος είναι κι εκείνος μπερδεμένος.

Η Lucía κάνει κάτι ωραίο για το Mariano και παίρνει την Anita για πρωινό στο ξενοδοχείο. Ο Mariano αισθάνεται ευγνώμων και της τραγουδά ένα τραγούδι. Η Lucía συγκινείται από τη χειρονομία του.

Η Carla ανακαλύπτει ότι η Delfina είπε ψέματα: δεν είναι κριτικός τροφίμων και την ζηλεύει πολύ! Η Miranda συνεχίζει να αποφεύγει τον Federico, ο οποίος της ζητά εξηγήσεις για την στάση της.

Επεισόδιο 78 Συναγερμός

Στο ξενοδοχείο η μέρα ξεκινά με συναγερμό πυρκαγιάς. Όλοι, φοβισμένοι και έκπληκτοι, μαζεύονται στο λόμπι μέχρι να μάθουν τι συμβαίνει. Μερικοί επισκέπτες διαμαρτύρονται για την κατάσταση, αλλά όλα τελειώνουν καλά αφού το πρόβλημα τελικά είναι ένας ένοικος που καπνίζει στο δωμάτιό του.

Ένα κορίτσι, η Renata, έρχεται στο ξενοδοχείο για να δει τον Lucho. Λέει ότι είναι η κοπέλα του. Όταν η Lucía το ανακαλύπτει, προσπαθεί να προστατεύσει την αδερφή της και ζητά από το Mariano να μιλήσει στον Lucho για να δει τι συμβαίνει. Εκείνος αρνείται να εμπλακεί στην κατάσταση και η Lucia εξοργίζεται.

Η Flor νιώθει μπερδεμένη μετά το φιλί που μοιράστηκε με την Jazmín και περιμένει να της πει κάτι, αλλά και η Jazmín περιμένει κάποια αντίδρασή από τη Flor.

Ο Federico επιμένει και ανακαλύπτει ότι η Miranda του είπε ψέματα για να δουλέψει ξανά ως συνοδός και ότι αυτό που κρύβει συνδέεται στην πραγματικότητα με τον Damián. Η Miranda συνεχίζει να προσπαθεί να κερδίσει τον στόχο της για μουσική καριέρα.

Όταν η Carla ανακαλύπτει ότι ο Lucho έχει φίλη, απομακρύνεται από αυτόν χωρίς να κάνει σκηνή, αλλά νιώθει απογοητευμένη. Ο Lucho προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά εκείνη φεύγει χωρίς να τον ακούσει.

Εν τω μεταξύ, η Virginia νιώθει ενοχές που δεν μπορεί να φροντίσει τον Ignacio αλλά και γιατί ξέρει πως ο Javo ανησυχεί επίσης για τον Ignacio. Για αυτόν τον λόγο σχεδιάζει ένα ρομαντικό δείπνο για τον Javo, αλλά εκείνος αρνείται την πρόσκλησή της.

Επεισόδιο 79 Τα αστέρια δεν πιάνονται

Ο Mariano ετοιμάζει μια έκπληξη για τη Lucía και ζητά την βοήθεια της Carla και της Lolita, του Lucho, του Leo, της Miranda και του Damián. Θα της πει ότι την αγαπά μπροστά σε όλους. Παρόλο που όλοι του λένε ότι αυτό δεν είναι το στυλ της Lucía, ο Mariano επιμένει. Η Carla είναι πολύ αναστατωμένη για τη φίλη του Lucho αλλά εκείνος της εξηγεί ότι η σχέση τους έχει τελειώσει.

Η Flor είναι πολύ αγχωμένη για την επιστροφή της Jazmín στο ξενοδοχείο. Η Jazmín συνειδητοποιεί ότι η Flor ντρέπεται για τη σχέση τους και την κρατάει μακριά.

Ο Ignacio συναντά τον Ricardo, συνεργάτη του Augusto, για να του ζητήσει να συντάξει τη διαθήκη του. Η Virginia τον ακούει και του ζητά το λόγο που συναντήθηκε με έναν εγκληματία.

Ο Federico ζηλεύει όλο και περισσότερο τη φιλία της Miranda και του Damian. Ο Lucho τακτοποιεί το δωμάτιό του ντύνεται κομψά και περιμένει την Carla να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά εμφανίζεται η πρώην φίλη του. Η Carla φτάνει και τα πράγματα χειροτερεύουν.

Ο Javo και η Virginia συμφωνούν να μην μιλήσουν για τα αδιέξοδά τους και να σκεφτούν μαζί το μέλλον τους. Θα περάσουν όλη νύχτα μαζί στο δωμάτιο της Virginia στο ξενοδοχείο.

Η Lucía αποδέχεται την έκπληξη και εμφανίζεται, όταν ο Mariano κάνει πρόβες. Συνειδητοποιεί τότε ότι ο Mariano σχεδίασε όλα αυτά και αντιδρά άσχημα, ντροπιασμένη και θυμωμένη ειδικά με την Carla. Ο Mariano στεναχωρημένος καταλήγει ότι δεν έπρεπε ποτέ να επιστρέψει από την Ισπανία.

Επεισόδιο 80 Μπερδέματα

Οι πελάτες της Miranda την αναγνωρίζουν από το  βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα και γράφουν πολλά σχόλια που αποκαλύπτουν το παρελθόν της. Εκείνη νιώθει πολύ άσχημα και δεν αφήνει κανέναν να την πλησιάσει. Μόνο ο Federico την παρηγορεί λέγοντάς της να μην νοιάζεται τι σκέφτονται οι άλλοι ούτε ο πατέρας του και ότι θέλει να είναι δίπλα της και να τη φροντίζει.

Οι αδελφές αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο. Η Flor υποστηρίζει τη Miranda γιατί ανησυχεί πολύ για αυτήν. Η Lucia και η Virginia δεν μπορούν να βοηθήσουν αφού σκέφτονται μόνο την επίδραση που θα έχει το γεγονός στο ξενοδοχείο. Η Carla ανησυχεί και για αυτό, αλλά παράλληλα στεναχωριέται και για τη Miranda.

Ένας δημοσιογράφος εξαπατά τον Leon για να πάρει πληροφορίες για τις αδελφές, αλλά ο Lucho τον πιάνει, ενώ η Carla διαγράφει την ηχογράφηση από το τηλέφωνο του δημοσιογράφου και είναι ευγνώμων στον Lucho.

Η Muñeca καλεί τη Virginia επειδή δεν μπορεί μπει στο διαμέρισμά της. Η Virginia φτάνει και ανακαλύπτει ότι ο Ignacio δεν ανοίγει την πόρτα .Όταν καταφέρνει να βρει το κλειδί της και μπαίνουν μέσα βλέπουν τον Ignacio αναίσθητο στο πάτωμα.

Επεισόδιο 81 Η διάγνωση

Ο Ignacio μεταφέρεται  στο νοσοκομείο και η Virginia είναι δίπλα του. Η Muñeca πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τον Ignacio. Η Virginia ενημερώνει τον Javo για την κατάσταση και εκείνος φτάνει αμέσως στο νοσοκομείο για να τη δει. Η Muñeca τους βλέπει μαζί.

Η Miranda εξακολουθεί να υφίσταται τις συνέπειες του βίντεο που έγινε viral. Αποφασίζει να δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη για να  πει την πραγματική ιστορία. Ο Federico την υποστηρίζει αλλά η Coky σκοπεύει να παρεμβεί.

Ο Lucho προσπαθεί να πλησιάσει την Carla, αλλά τα προβλήματα στο ξενοδοχείο δεν επιτρέπουν μια τέτοια κίνηση Η Flor πιστεύει ότι δεν μπορεί πλέον να κρύψει τα συναισθήματά της για την Jasmin και κλεισμένες στο ασανσέρ ανταλλάσσουν φιλιά.Το βράδυ μαζί θα παρακολουθήσουν ταινία στο δωμάτιο της Flor.

Η Lucía ανακαλύπτει ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το συντομότερο δυνατό. Νιώθει άσχημα και τους αποφεύγει όλους. Οι αδελφές της γνωρίζουν ότι κάτι πάει στραβά και όλες μαζί πάνε να την συναντήσουν. Το επόμενο πρωί, η Lucía περιμένει τη σειρά της να μπει στο χειρουργείο και γίνεται πολύ επιθετική με όλους. Η Carla και ο Mariano παραμένουν στο πλευρό της.