Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«LAS ESTRELLAS»
ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 17.00

LAS ESTRELLAS

Επεισόδιο 72 Ενοχή

Η Virginia και ο Javo ξυπνούν μαζί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εκείνη αισθάνεται ευτυχισμένη, αλλά όταν ακούει τα μηνύματα του Ignacio, που την ψάχνει νιώθει ένοχη. Ο Javo θέλει να μείνουν κι άλλο στο ξενοδοχείο, αλλά εκείνη του ζητά να επιστρέψουν.

Η Lucía βρίσκεται σε θεραπεία. Αποκαλύπτει στην Carla ότι φοβάται τη γυναικολογική εξέταση που πρέπει να κάνει και της ζητά να πάει μαζί της.

Ο Dany και η Jazmin φαίνεται να ταιριάζουν και αυτό παρηγορεί τη Flor. Ο Gerónimo λέει στον Dany ότι η Jazmín ενδιαφέρεται για γυναίκες. Εκείνος ρωτά την Jazmín αν αυτός είναι ο λόγος που η  Flor τον εγκατέλειψε. Η Jazmín δεν απαντά. Η Flor τους συναντά και παρατηρεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Dany φεύγει χωρίς να της πει τι συμβαίνει. Η Flor ομολογεί στην Jazmín ότι την αγαπά και ότι δεν θέλει να την χάσει.

Η δισκογραφική εταιρεία απαιτεί από τη Miranda να γράψει ένα τραγούδι. Ο Luca της προσφέρει μερικά από τα κομμάτια του, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στη γραφή των στίχων. Η Miranda δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Manuel, ο οποίος την καλεί από φυλακή της Χιλής. Έχουν μια όμορφη συνομιλία, κα πριν πουν αντίο της λέει πόσο την αγαπά και του λείπει. Μετά την κλήση, η Miranda αρχίζει να γράφει στίχους για ένα από τα κομμάτια του Luca. Ο Federico της ζητά να τραγουδήσει, και όταν την ακούει, ενθουσιάζεται.

Ο Ignacio συνεχίζει το ταξίδι. Η Virginia τον αποχαιρετά. Αποφασίζει όμως να συνεχίσει να ζει στο ξενοδοχείο. Στεναχωριέται που συναντά κρυφά τον Javo. Εκείνος ψάχνει διαμέρισμα να νοικιάσει και ζητάει τη βοήθειά της. Ο Mariano επισκέπτεται τη Lucía, η οποία πονάει μετά την εξέταση.

Επεισόδιο 73 Η Δύναμη του τώρα

Η Virginia πηγαίνει με τον Javo να δουν σπίτια για εκείνον. Ο Javo αποφασίζει ποιο θα κλείσει και ζητάει από τη Virginia να βρεθούν εκεί. Περνούν ένα ρομαντικό βράδυ, κάνουν έρωτα και εκείνη του λέει ότι τον αγαπά. Εν τω μεταξύ, στο ξενοδοχείο, οι ηλεκτρικές κλειδαριές δεν λειτουργούν και όλες οι πόρτες μένουν ξεκλείδωτες. Ο Lucho και ο Leon προσπαθούν να βρουν λύση.

Η Lucia, κουρασμένη από την κατάσταση, φροντίζει το πρόβλημα με τις πόρτες. Συναντά το Mariano και τον καλεί στο διαμέρισμά της για δείπνο. Η Carla τώρα που η βλάβη στις πόρτες διορθώθηκε καλεί τον Luchio στο δωμάτιο της. Η Miranda πιστεύει ότι δεν τα πήγε καλά στην ακρόαση, αλλά ο Federico την ενθαρρύνει και την υποστηρίζει. Εκείνη δεν ξέρει πώς να εκφράσει τα συναισθήματά της γι’ αυτόν! Τον φιλάει και πάνε στο δωμάτιό της. Εκεί κάνουν έρωτα για πρώτη φορά.

Flor και Jazmín μετά από ένα μικρό καβγά που έχουν κοιτάνε τα αστέρια μαζί και συνειδητοποιούν χωρίς να πούνε τίποτα ότι αυτό που τις ενώνει είναι κάτι παραπάνω από φιλία.

Όλες οι αδερφές φαίνεται να έχουν βρει την αληθινή αγάπη.

Επεισόδιο 74 Χαρούμενα Γενέθλια

Η Miranda έχει τα γενέθλια της αλλά δεν θέλει καθόλου να τα γιορτάσει. Ο Federico της κάνει παρέα και αυτό είναι που θέλει. Η Carla και ο Lucho κρύβουν τα συναισθήματά τους, παρόλο που εκείνη δυσκολεύεται.

Ο Ignacio επιστρέφει από το ταξίδι του και εκπλήσσεται που βρίσκει τη Virginia εκεί. Της προτείνει και πάλι να μείνει μαζί του.

Η Elisa φτάνει στο σπίτι της Lucia και την βρίσκει στο κρεβάτι με το Mariano. Είναι σοκαρισμένη που τους βρίσκει μαζί, αλλά η Lucía της απαντάει με πολύ άσχημο τρόπο.  Ο Mariano παρηγορεί τη Lucia, αλλά προσπαθεί να ηρεμήσει και την Elisa.

Η Flor ξεκινά τις ξεναγήσεις και τα πάει πολύ καλά. Η Jazmín και η Lolita τη βοηθούν. Ο Dany, είναι πολύ δυσαρεστημένος με την Flor και λογομαχεί με τη Lucia.

Η Coky πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να ευχηθεί στη Miranda χρόνια πολλά και τότε όλες οι αδελφές ανακαλύπτουν ότι είναι τα γενέθλιά της Miranda και αμέσως οργανώνουν ένα πάρτι- έκπληξη για εκείνη.

Η Virginia και ο Javo, απολαμβάνουν την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ τους και κάνουν σχέδια. Η Virginia του ζητά να φτιάξει τη τούρτα για τα γενέθλια της Miranda. Όταν η Miranda φτάνει, όλοι της εύχονται Χρόνια Πολλά με τούρτα και κεράκια. Η Miranda θυμώνει με το Federico, νομίζοντας ότι εκείνος το είπε στους άλλους και κλειδώνεται στο δωμάτιό της κλαίγοντας χωρίς να θέλει να δει κανέναν. Μέχρι το τέλος της βραδιάς καταφέρνουν να πείσουν τη Miranda να ανοίξει την πόρτα και έτσι το πάρτι με μουσική, ποτά, χορό και τούρτα είναι γεγονός!

Επεισόδιο 75 Πατρική σχέση

Η Flor έρχεται όλο και πιο κοντά με την Jazmín. Η Jazmín πέφτει από το φορτηγό και λιποθυμάει στη μέση του δρόμου. Η Flor την ψάχνει και απελπίζεται όταν δεν μπορεί να τη βρει πουθενά, είναι σίγουρη ότι κάτι κακό της έχει συμβεί.

Ο Federico συναντά τον πατέρα του, Rodrigo, στο ξενοδοχείο και τον καλεί να δειπνήσουν μαζί με τη Miranda και την Coky για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Miranda. Ο Ignacio και η Virginia ακολουθούν και εκείνοι την παρέα. Η Virginia δεν είναι σίγουρη, αλλά εξηγεί την κατάσταση στον Javo και εκείνος την κατανοεί. Ο Rodrigo αναγνωρίζει τη Miranda ως Mia και μιλάνε οι δυο τους. Της ζητά να μην πληγώσει τον γιο του.

Η Lucía αισθάνεται πολύ καλά με το Mariano και του δίνει το κλειδί του διαμερίσματός της, ώστε να μπορεί να την περιμένει εκεί όταν γυρνάει από τη δουλειά. Ωστόσο, όταν φτάνει στο σπίτι, βρίσκει το Mariano και την Anita να φτιάχνουν κέικ και δεν της κάνει καλή εντύπωση.

Η Carla θέλει να είναι με τον Lucho, αλλά ακολουθεί τακτική την οποία εκείνος συνειδητοποιεί και μένει μακριά από εκείνη και τα παιχνίδια της. Η Flor ανακαλύπτει τελικά ότι η Jazmín είχε ατύχημα και πανικοβάλλεται.

Επεισόδιο 76 Η αγάπη είναι πιο δυνατή

Πολύ ανήσυχη η  Flor όταν μαθαίνει για το ατύχημα της Jazmín πηγαίνει στο σπίτι της να τη δει και μένει εκεί για να τη φροντίσει. Περνούν τη νύχτα μαζί και η Flor νιώθει πόσο βαθιά είναι η σχέση της με την Jazmín ενώ παραδέχεται ότι της αρέσει. Η Jazmín την ακούει στον ύπνο της και μένει σιωπηλή.

Η σχέση ανάμεσα στη Virginia και τον Javo δυναμώνει κάθε μέρα. Η Virginia αισθάνεται ένοχη για τον Ignacio, αλλά παρασύρεται από το πάθος της για τον Javo .Οι δυο τους προσπαθούν με κάθε τρόπο να το κρύψουν από όλους στο ξενοδοχείο.

Η Miranda αποφεύγει τον Federico μετά το μεσημεριανό γεύμα με τον πατέρα του και εκείνος το καταλαβαίνει και νιώθει λύπη και απογοήτευση. Όταν της ζητά μια εξήγηση για τη στάση της η Miranda αποφεύγει το ζήτημα.

Η Lucía κρύβει τα αισθήματα που της προκαλεί η παρουσία της Anita στο διαμέρισμά της,  αλλά ο Mariano το παρατηρεί στεναχωριέται. Εμφανίζεται το βράδυ για να της ζητήσει συγγνώμη και το πρόβλημα μεταξύ τους λύνεται. Την επόμενη μέρα, η Lucía τον εκπλήσσει μεταφέροντας την Anita στο ξενοδοχείο μαζί της.