Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«LAS ESTRELLAS»
ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 16.00 

LAS ESTRELLAS

Επεισόδιο 57 Η Πρόβα

Ήρθε η ώρα για την πρόβα γάμου της Flor, και την επόμενη μέρα θα είναι ο πολιτικός γάμος της. Στην εκκλησία, η Flor και οι καλεσμένοι περιμένουν τον Dany, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί. Βρίσκεται στη φυλακή επειδή οι φίλοι του τον έβγαλαν γυμνό και τον άφησαν δεμένο στο δρόμο. Ο Mariano δεν μπορεί να παρακολουθήσει την πρόβα και ο Javo πρέπει να τον καλύψει. Τελικά, ο Ignacio φτάνει με τον Dany στην εκκλησία, αλλά ο Dany φορά ποδοσφαιρικά. Η πρόβα δεν πηγαίνει καλά και η Flor δεν δέχεται τη συγνώμη του Dany.

Η Miranda προσελκύεται από τον Francisco, τον αρχιτέκτονα, αλλά η φιλία του με τον Ignacio την αποτρέπει από το να κάνει κίνηση!

Η Lucía αποδέχεται την πρόταση του αρχιτέκτονα για τη διοργάνωση εκδήλωσης στο κατάστρωμα την επόμενη ημέρα, ακυρώνοντας έτσι τον πολιτικό γάμο της Flor. Όταν η Miranda μαθαίνει ότι η Ignacio και ο Francisco έχουν καθαρά επαγγελματική σχέση, χαλαρώνει. Αργότερα όμως τον ακούει να μιλάει με τη γυναίκα του και αναζητά τον Federico.

Λόγω ενός λάθους, το φόρεμα της Flor για τον πολιτικό γάμο βρίσκεται στα πλυντήρια  ρούχων του ξενοδοχείου. Η Carla και η Lucia προσπαθούν να το πάρουν πίσω, αλλά δεν το βρίσκουν. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, η Lucía διαβεβαιώνει το Mariano ότι την ενδιαφέρει και συμφωνούν να παρευρεθούν στον πολιτικό γάμο ως ζευγάρι. Όταν επιστρέφει από την εκκλησία, η Flor κλειδώνεται στο δωμάτιό της και κλαίει ασταμάτητα, όταν μαθαίνει ότι λείπει το φόρεμά της και ότι το κατάστρωμα δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την τελετή. Η Miranda προσπαθεί να την παρηγορήσει. Στο τέλος, ο Jazmín την εκπλήσσει με ένα πολύ όμορφο και παρόμοιο φόρεμα που έφτιαξε με τη βοήθεια μιας μοδίστρας που γνωρίζει.

Οι άντρες συμβουλεύουν τον Dany, ο οποίος αποφασίζει να μιλήσει με την Flor. Επιτέλους τα ξαναβρίσκουν και βγαίνουν μαζί από το δωμάτιο, όπου την περιμένει μια έκπληξη!

Επεισόδιο 58 Ο Πολιτικός Γάμος

Όλοι ετοιμάζονται για το γάμο στο ξενοδοχείο. Η Virginia βοηθά την αγχωμένη Flor να ετοιμαστεί για την τελετή. Η Lucía είναι υπεύθυνη για τα δώρα, ενώ η Miranda και ο Lucho είναι υπεύθυνοι για την τροφοδοσία. Η Carla θέλει να επιβλέπει την κατάσταση στην κουζίνα, αλλά ο Javo τη διώχνει δηλώνοντας ότι υπεύθυνος είναι εκείνος. Ο Lucho έχει ξεχάσει να προσλάβει περισσότερους σερβιτόρους, αλλά η Muñeca φέρνει την ανιψιά της Dominga μαζί της και τελικά σώζουν την κατάσταση.

Η Flor κλειδώνεται στο μπάνιο και στέλνει μηνύματα στο Jazmín, λέγοντας ότι δεν μπορεί να σταματήσει να τον σκέφτεται. Ο Dany ζητά από τον Jasmin να γίνει κουμπάρος στο γάμο. Ο Jazmín δεν έχει άλλη επιλογή από το να πει ναι.

Η Teresa εμφανίζεται με έναν νέο «φίλο» και σχολιάζει το φόρεμα και τα μαλλιά της Flor. Η Elisa παρευρίσκεται επίσης στο γάμο μόνη της.Ο Dany χάνει τις βέρες. Ο Mariano τον βοηθά να πάρει καινούργιες, αλλά, τη στιγμή που ο Dany και η Flor ανταλλάσσουν τα γαμήλια δαχτυλίδια, το δαχτυλίδι της Flor είναι πολύ μικρό γι’ αυτήν.

Ο Jazmín αισθάνεται απαίσια και υποφέρει σιωπηλά κατά τη διάρκεια της τελετής. Ο Javo προσπαθεί να την ενθαρρύνει. Η Miaranda και ο Federico φεύγουν από το πάρτι μαζί και φιλούνται. Ο Leon τους βλέπει. Η Carla αισθάνεται συγκινημένη μετά το γάμο και καταλήγει να κλαίει στον ώμο του Lucho.

Επεισόδιο 59 Την προηγούμενη μέρα

Την παραμονή του γάμου, η Flor, η Miranda και η Lolita πηγαίνουν να δουν το σπίτι που αγόρασε ο Ignacio για τη Flor. Η Flor αισθάνεται λίγο απογοητευμένη. Φαντάζεται τον εαυτό της εκεί και δεν της αρέσει καθόλου. Ονειρεύεται και σκέφτεται πώς θα είναι η ζωή της με τον Dany και ότι τελικά έρχεται ο Jazmín και τη σώζει.

Στο ξενοδοχείο, η Coky σχεδιάζει να δημιουργήσει το δικό της κέντρο ομορφιάς σε ένα από τα δωμάτια. Η Carla προσπαθεί να αποφύγει τον Lucho αφού νιώθει άσχημα από τη στιγμή που έκλαψε στον ώμο του.

Ο Mariano ενθουσιάζεται πολύ με τη νέα επιχείρηση της Coky και αποφασίζει να δοκιμάσει ένα από τα προϊόντα της. Η Lucía τους βλέπει μαζί, και το μυαλό της πάει αλλού.. Αργότερα, η Lucía θα ζητήσει συγγνώμη από τη Miranda και το Mariano.

Ο Javo καταφέρνει να πείσει τη Virginia και την παίρνει μαζί του, στο σπίτι του Mariano. Φιλούνται, όταν ξαφνικά η Lolita και η Flor φτάνουν και τους διακόπτουν. Ο Javo και η Virginia κρύβονται, αλλά η Flor βρίσκει την μπλούζα της Virginia στο πάτωμα. Την κρύβει μέσα στην τσάντα της, ώστε να μην τη δει η Lolita. Ωστόσο, η Virginia ακούει τη Lolita να  ομολογεί ότι έχει κάποια ιστορία με τον Javo. Το γαμήλιο δώρο του Jazmín για τη Flor είναι μια κορνίζα. Η Flor συγκινείται και είναι πολύ ανήσυχη για το μεγάλο βήμα που πρόκειται να κάνει.

Επεισόδιο 60 ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ

Στο ξενοδοχείο, οι αδελφές και οι υπάλληλοί πρέπει να ασχοληθούν με έναν κύριο που διαμαρτύρεται για τη ρωγμή στον τοίχο, έναν οικοδόμο που δεν σταματάει να εργάζεται και να κάνει θόρυβο και ένα ζευγάρι Γάλλων που έκανε κράτηση αλλά έμεινε χωρίς δωμάτιο. Όλα φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου στο ξενοδοχείο.

Ο Dany στέλνει κάποιον να ξυπνήσει τη Flor την ημέρα του γάμου τους. Η Flor νιώθει αμηχανία και δεν ξέρει καν πώς να αντιδράσει. Ο Federico μιλά με τη Miranda και τη ρωτάει για το φιλί τους. Φιλιούνται ξανά στο ασανσέρ και ο Leon τους βλέπει.

Η Flor και ο Jazmín μιλούν πριν το γάμο. Η Carla βρίσκει τον Jazmín να κλαίει. Ο Jazmín μιλά με τον Dany και τον παρακαλεί να φροντίσει τη Flor. Η Κάρλα αποφασίζει να κρατήσει  απόσταση από τον Lucho.

Ο Mariano μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα επειδή ο γείτονας υπέβαλλε επίσημη καταγγελία και έτσι δε θα μπορέσει να πάει τη Flor στην εκκλησία, οπότε η Lucia θα πάρει τη θέση του.Ο Javo λέει στη Virginia πόσο την αγαπά.

Λίγο πριν από το γάμο, η Flor καταστρέφει το φόρεμά της και αυτή και οι αδελφές της πρέπει να το φτιάξουν πριν φύγουν για την εκκλησία. Αυτό απαιτεί λίγο χρόνο και οι άνθρωποι που περιμένουν ήδη τη νύφη στην εκκλησία γίνονται ανυπόμονοι. Η Virginia είναι στην εκκλησία, φροντίζοντας για όλα.

Η Miranda, η Carla, η Lucia και η Flor φτάνουν στην εκκλησία αλλά η Flor αρνείται να βγει από το αυτοκίνητο. Έχει αλλάξει γνώμη. Μιλά στη Virginia. Την Flor στηρίζουν οι τέσσερις αδελφές της και τη βοηθούν να φύγει. Ο Dany νιώθει εντελώς  απογοητευμένος.

Επεισόδιο 61 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Η Flor έχει ήδη αποφασίσει να μην παντρευτεί και φεύγει. Η Lucia, η Miranda και η Carla την βοηθούν. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο της Lucia και τρέχουν χωρίς να γνωρίζουν πού πηγαίνουν. Εν τω μεταξύ, όλοι στην εκκλησία είναι μπερδεμένοι μέχρι που o Mariano τους ενημερώνει ότι η Flor έφυγε. Ο γάμος ακυρώνεται επίσημα και ο Dany δεν μπορεί να το πιστέψει.

Μόλις βρεθεί στο ξενοδοχείο, αντιμετωπίζει τον Jasmin, υποψιαζόμενος ότι κάτι ξέρει, αλλά το αρνείται. Εν τω μεταξύ, ο Garibaldi, ο υπεύθυνος για την εκτέλεση του σχεδίου του Mario, φτάνει στο ξενοδοχείο και εκπλήσσεται που δεν βρίσκει τις αδελφές εκεί. Ο Lucho κάνει το  λάθος και λέει ότι οι πέντε αδελφές δεν είναι σχεδόν ποτέ στο ξενοδοχείο. Ο Ignacio προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση.

Οι αδελφές φτάνουν σε μια πόλη. Ενοχλημένη, η Lucia τις αφήνει και φεύγει. Η Carla συναντά τον Segundo, συμμαθητή της από το γυμνάσιο, και του ζητά να πάνε σπίτι του. Ο Segundo συμφωνεί και ξεκινάνε, αλλά το φορτηγό του παθαίνει βλάβη στα μισά του δρόμου. Μετά από ωτοστόπ, τα κορίτσια τελικά φτάνουν στο ξενοδοχείο.

Η Lucía και ο Mariano περνούν τη νύχτα μαζί στο διαμέρισμά της. Η Carla ζητά συγγνώμη από τον Lucho που ήταν αγενής μαζί του και μοιράζονται μια ευχάριστη στιγμή. Ο Federico ετοιμάζει ένα ποτό για τη Miranda. Η Virginia είναι μόνη της και σκέφτεται τα λόγια του Javo για την αγάπη, τις μεγάλες αποφάσεις και τις συνέπειες τους. Η Flor τελικά μιλά με τον Dany, και του λέει ότι δεν μπορούσε να τον παντρευτεί, γιατί κάτι της συνέβη. Ο Dany φεύγει, πληγωμένος και θυμωμένος.