Λάκης Λαζόπουλος για Μιμή Ντενίση: «Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση…»

1.-250x250.jpg

Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Λάκης Λαζόπουλος έριξε τα “καρφιά” του στη Μιμή Ντενίση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Μιμής Ντενίση, η οποία ανέφερε ότι η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη“, θα έπρεπε να πάει στα βραβεία Oscar.

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει ότι η ήταν για Όσκαρ. Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη.

Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη. Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;

Είδατε τι ευγενική σάτιρα κάνω; Είδατε πόσο ευγενικά της τα λέω; Δεν είναι όπως παλιά που έλεγα ότι το τρένο παίζει καλύτερα. Δεν λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Αποκαταστάθηκε κάπως η σχέση μας, δεν υπάρχει αυτή η παλιά ψυχρανσία», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.