Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Εγώ είπα τι ωραία που τα πήγες στην εκπομπή και νόμιζαν πως ειρηνεύομαι»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Εγώ είπα τι ωραία που τα πήγες στην εκπομπή και νόμιζαν πως ειρηνεύομαι»

Καλεσμένος στην εκπομπή “The Break”, βρέθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που μίλησε στη Βάσω Λασκαράκη για όλους και για όλα από τον κήπο του σπιτιού του.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για το σχόλιο που είχε κάνει σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της ηθοποιού στον ΣΚΑΪ.

«Μην αφήσεις κάποιον άλλον να κάνει εκπομπή», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, με τη Βάσω Λασκαράκη να απαντάει: «Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Εγώ ήρθα εδώ ωραία να τα πούμε την Κυριακή, κι εσύ λες έτσι».

«Οι ηθοποιοί έχετε κατακλύσει την τηλεόραση και μας έχετε πάρει όλες τις εκπομπές, το οποίο σε πολλούς το θαυμάζω. Όχι σε όλους. Δεν λέω ότι ήρθαν οι ηθοποιοί να μας φάνε τις δουλειές, κάποιοι μπορεί να το κάνετε και καλύτερα από εμάς», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν είδες και την εκπομπή για να μου πεις…Δεν είδες την πρώτη εκπομπή», είπε στη συνέχεια η Βάσω Λασκαράκη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να ξεσπά σε γέλια.

«Ευλόγως με ρωτάνε αν θα δω την Βάσω που μου “έφαγε” την εκπομπή, λέω να την δω για να δω αν την κάνεις καλύτερα από εμένα», ανέφερε ο δημοσιογράφος με την ηθοποιό να του λέει: «Καλέ! Έτσι πας και λες;»

«Όχι δεν λέω! Μάλιστα, μια μέρα είπα με όλη μου την αγάπη – παρότι δεν γνωριζόμαστε γιατί μου είσαι υπερβολικά συμπαθής – τι ωραία που τα πήγες στην πρεμιέρα και υπήρχε κόσμος που έλεγε πως σε ειρωνεύομαι. Είμαι νουμεράκιας, το δικαιολόγησα. Είμαι ψυχοπαθής με τα νούμερα», απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Αν συμμετείχα σε αυτή την εκπομπή δεν θα μπορούσα να κάνω το ραδιόφωνο», αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.