Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας “Cruella” με πρωταγωνίστρια την Emma Stone και σάρωσε

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας "Cruella" με πρωταγωνίστρια την Emma Stone και σάρωσε

Για μια ακόμη φορά, ο αμερικανικός κινηματογράφος στρέφεται στους κακούς του σινεμά, προσπαθώντας να φτιάξει την ιστορία πίσω από τον θρύλο.

Μετά την επιτυχία της Disney το 2014 στην ιστορία της Maleficent, της κακής ηρωίδας του “Sleeping Beauty“, τώρα η εταιρεία ελπίζει να έχει παρόμοια τύχη και η “Cruella“, μια κατάδυση στις νεότερες ημέρες της εμβληματικής κακοποιού από το “101 Σκυλιά της Δαλματίας”, Cruella de Vil που έχει ενσαρκώσει με τρομερή επιτυχία η Glenn Close.

Η Disney έδωσε  στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας “Cruella” με πρωταγωνίστρια την Emma Stone.

Μία punk rock εκδοχή που αποτελεί το prequel της ταινίας “Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας” που διαδραματίζεται την δεκαετία των 80s και η υπόθεση θα εξερευνά τη ζωή της νεαρής Cruella πριν γίνει η διάσημη villain που όλοι γνωρίζουμε.

Με ασπρόμαυρα μαλλιά, smokey eyes και κατακόκκινο κραγιόν, η μεταμόρφωση της Emma Stone είναι εκπληκτική.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Αυστραλός σκηνοθέτης Craig Gillespie και στο πλάι της Emma Stone θα δούμε επίσης τους Emma Thompson, Kirby Howell-Baptiste, Paul Walter Hauser και Mark Strong.

“Hello Cruel World”, έγραψε η Disney στην ανάρτησή της στα social media.

Η Glenn Close η οποία ερμήνευσε μοναδικά την Cruella de Vil στη μεταφορά της ταινίας σε live action το 1996, εμπλέκεται και σε αυτή την κινηματογραφική απόδοση του χαρακτήρα ως παραγωγός.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 28 Μαΐου μέσω του Walt Disney Studios Motion Pictures.