Κώστας Τσουρός για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν ισχύει τίποτα απ’ ότι είπε – Φίλοι δεν…»

Κώστας Τσουρός για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν ισχύει τίποτα απ’ ότι είπε - Φίλοι δεν...»

Στα όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Κώστα Τσουρό, σχολίασε ο δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που κάνουμε νούμερα. Αισθάνομαι λίγο άβολα γιατί ότι είπε ο Μαυρίκιος είναι ό,τι να ‘ναι. Δεν ισχύει τίποτα απ’ ότι είπε. Είπε ότι μου έστειλε μήνυμα και δεν του απάντησα. Δεν μου έστειλε μήνυμα ο Μαυρίκιος, με είχε πάρει τηλέφωνο και του είχα μιλήσει και το είχα πει κι εδώ τότε.

Ότι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι “κάνουμε το γύρισμα με το μανικιούρ-πεντικιούρ και ελπίζω να μην ζοριστείς στον αέρα που θα το δεις”. Και του είχα πει στο τηλέφωνο του Μαυρίκιου ότι “επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, θα πω στον αέρα ότι με πήρες τηλέφωνο” και μου είπε “ναι, πες το, δεν με πειράζει”.

Και τώρα βγαίνει σε μια εκπομπή και λέει ότι μου έστειλε μήνυμα, ότι δεν του απάντησα στο μήνυμα, ότι το εκμεταλλεύτηκα για να κάνουμε νούμερα και ότι ήμασταν φίλοι. Φίλοι δεν ήμασταν, γνωστοί ήμασταν. Για μένα η φιλία είναι ιερό πράγμα. Εν τω μεταξύ, είχε ξεχάσει και το όνομά μου, είπε ο Κώστας, δεν θυμόταν.

Αν ο Μαυρίκιος θεωρεί ότι επειδή άρχισα να σχολιάζω αρνητικά τον έρωτά τους, πλέον δεν έχουμε καλή σχέση, ας το θεωρεί. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μαυρίκιο. Και έχω ξαναπεί ότι εγώ δεν κρίνω ανθρώπους, σχολιάζω τις συγκεκριμένες πράξεις εκείνη τη στιγμή…

Τώρα να βγαίνει και να λέει ότι τον εκμεταλλευτήκαμε, το ότι εγώ είπα ότι μου έστειλε και δεν μου έστειλε και δεν απάντησα και τέτοια, είναι τουλάχιστον γελοίο. Συγγνώμη ρε Μαυρίκιε» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.