Κώστας Τσουρός: “Αν φύγω εγώ, ο Ουγγαρέζος θα περάσει καλά στη Ναταλία Γερμανού”

Κώστας Τσουρός: "Αν φύγω εγώ, ο Ουγγαρέζος θα περάσει καλά στη Ναταλία Γερμανού"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός και μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με προορισμό το Mega και την εκπομπή που θα παρουσιάσει εκεί η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός δεν επιβεβαίωσε τις φήμες, λέγοντας πως τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό, ωστόσο πως υπάρχουν συζητήσεις.

Ενώ πάνω στην κουβέντα μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε έμμεσα και στο τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου, με αφορμή τις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από την εκπομπή «Το Πρωινό» με προορισμό την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

«Με την Ναταλία έχουμε απίστευτη σχέση. Τρία χρόνια είμαστε μαζί, είμαστε σαν οικογένεια πια. Φυσικά και είναι ενήμερη και ξέρει πως έχω κάνει συζητήσεις. Είμαστε επαγγελματίες και εξελισσόμαστε. Δεν είμαστε δεμένοι σε μια καρέκλα. Και το οικονομικό είναι βασικό» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας γύρισε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και του είπε με χιούμορ: «Δημήτρη αν φύγει ο Τσουρός, να πάω εγώ με τη Μελέτη, να έρθει ο Τσουρός εδώ και να πας εσύ στη Ναταλία».

«Δημήτρη, πάντως Καλύτερα δε γίνεται να ξέρεις» είπε με νόημα ο Κώστας Τσουρός στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται αν θα περάσει καλά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Φυσικά και θα περάσει καλά. Αν φύγω εγώ» απάντησε ο Κώστας Τσουρός.