Κώστας Φραγκολιάς: “Το πρόσωπο που νοσεί με κορονοϊό είναι η κοπέλα μου, η οποία αισθάνεται…”

Κώστας Φραγκολιάς: "Το πρόσωπο που νοσεί με κορονοϊό είναι η κοπέλα μου, η οποία αισθάνεται…"

Όπως έκανε γνωστό η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Κώστας Φραγκολιάς θα απουσιάζει από το πάνελ του Happy Day, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού με αποτέλεσμα να πρέπει να μπει σε καραντίνα

Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε ότι το κρούσμα είναι η σύντροφός του, Δώρα Πατσιώτη που βρέθηκε θετική στον Covid-19, και περνάει την ασθένεια μαζί του στο σπίτι.

Όπως είπε ο Κώστας Φραγκολιάς, τα συμπτώματα είναι ήπια, αλλά οι δυο τους προσέχουν ιδιαίτερα.

Ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς παραμένει αρνητικός στον κορονοϊό, ωστόσο πρόκειται για λόγους ασφαλείας, να μείνει εκτός Happy Day όλη την εβδομάδα.

«Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Η μητέρα μου μού έφερε μαζί με το φαγητό και self test. Όλα καλά. Το πρόσωπο που νοσεί είναι η κοπέλα μου, η οποία αισθάνεται κάποιες φορές καλά. Αργά το βράδυ ανεβάζει δέκατα σε πυρετό και είχε και κάποιους πόνους στο κορμί. Γεύση και όσφρηση έχει. Ευτυχώς έχουμε την πολυτέλεια, γιατί μετακόμισα σε καινούριο σπίτι, να μπορούμε να το διαχωρίσουμε. Έτσι έχει ο καθένας τον χώρο του και ζούμε απομονωμένα. Η Δώρα είναι στο τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Τα συμπτώματα ήταν πολύ ελαφριά. Πιστεύω ότι το προλάβαμε στην αρχή και γι’ αυτό και εγώ είμαι αρνητικός. Φαντάζομαι ότι είναι από την προηγούμενη Πέμπτη – Παρασκευή» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.