Κώστας Αποστολάκης: «Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός»

Κώστας Αποστολάκης: «Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» της Αθηναϊδας Νέγκα, βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κομμάτι του ρόλου του πατέρα, την σχέση που χτίζει μέρα με την μέρα με την κόρη του και την προσωπική του ζωή πριν και μετά την προσέγγιση του δρόμου της εκκλησίας.

«Eίμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός. Η αναξιότητα όμως σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω. Η κόρη μου είναι 11 χρονών και σήμερα τα λέμε όλα. Καθόμαστε και κάνουμε κουβέντα που τρελαίνεσαι. Μου είπε για κάποιο πράγμα που είναι δικό της πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί, σε αυτή την ηλικία, και είμαι πολύ χαρούμενος που σκέφτεται έτσι», είπε ο Κώστας Αποστολάκης και πρόσθεσε:

«Τα λέμε όλα με την μικρή μου και έχει απορίες πάρα πολύ ωραίες. Την σχέση που έχω με την εκκλησία δεν την καταλαβαίνει ακριβώς, την καταλαβαίνει νοητικά. Δηλαδή την καταλαβαίνει με το μυαλό, δεν την καταλαβαίνει ψυχικά. Νομίζει ότι είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η εκκλησία. Και αυτό όμως δεν είναι λίγο».

«Εγώ δεν ήμουν άνθρωπος που πήγαινα στην εκκλησία, δεν είχα εξομολογηθεί ποτέ, 30 χρόνια δούλευα βράδυ και έχω πιει 270.000 τόνους Bacardi και άλλους τόσους τόνους ουίσκι. Πήγαινα στις 8 το πρωί στο σπίτι μου και να μην πω τα συναφή και τα παρελκόμενα της ιστορίας αυτής. Δεν είχα πάει ποτέ στην εκκλησία, δεν με ενδιέφερε αλλά κάποια στιγμή ζήτησα βοήθεια» συμπλήρωσε ο Κώστας Αποστολάκης.