Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τέλος από το Χαμογέλα και Πάλι και το συγκινητικό «αντίο» της Σίσσυς Χρηστίδου

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τέλος από το Χαμογέλα και Πάλι και το συγκινητικό «αντίο» της Σίσσυς Χρηστίδου

Την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ανακοίνωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όπως είναι γνωστό, ο personal trainer αποχωρεί από τη ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, καθώς πρόκειται να λάβει μέρος στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Asia Express» του Star.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε συγκινημένη στο τέλος της εκπομπής και είπε: «Ο Κωνσταντίνος νιώθει πολύ άβολα με όλο αυτό που γίνεται. Ναι, ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή. Πηγαίνει σε κάτι που θέλει πάρα πολύ να κάνει και δε θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει. Γιατί αυτό θα του δώσει χαρά. Αυτή είναι η τελευταία του μέρα στην εκπομπή. 4 χρόνια είναι αυτά. Κλείνει ένας κύκλος που χωρίς τον Κωνσταντίνο δε θα είναι ο ίδιος. Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ».

«4 χρόνια είναι πολλά. Σε νιώθω οικογένεια, δε σε νιώθω συνεργάτιδα. Περάσαμε πολλά. Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Όποιος έρχεται δίπλα σου παίρνει πάρα πολλά από σένα και δεν το λέω για να σε καλοπιάσω. Σε αγαπώ» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο για εκείνον.

«Είμαστε οικογένειά σου και ευχόμαστε τα καλύτερα» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου και κάλεσε στο πλατό τον Fipster, o οποίος επίσης αποχωρεί από το «Χαμογέλα και πάλι» και θα είναι ο παρτενέρ του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Asia Express».