Κωνσταντίνος Δρούλιας: “Δηλώνω επίσημα για όσους δεν κατάλαβαν ότι έχω εμβολιαστεί άρα…”

Κωνσταντίνος Δρούλιας: "Δηλώνω επίσημα για όσους δεν κατάλαβαν ότι έχω εμβολιαστεί άρα…"

Την αποκάλυψη πως νοσεί από κορονοϊό παρότι είναι πλήρως εμβολιασμένος εδώ και δυόμιση μήνες, έκανε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Ενώ οι δηλώσεις του τραγουδιστή παρερμηνεύτηκαν από κάποιους, που πίστεψαν πως εκείνος μιλάει κατά του εμβολιασμού.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας με νέα του ανάρτηση στο instagram, ξεκαθάρισε πως δεν είναι κατά του εμβολιασμού και για τον λόγο αυτό άλλωστε έκανε και το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

«Ξανά δηλώνω επίσημα για όσους δεν κατάλαβαν ότι έχω εμβολιαστεί άρα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ του εμβολίου έκρινα ότι έπρεπε να το κάνω. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι σε μια δημοκρατική κοινωνία με ελεύθερη βούληση να αποφασίζουμε τι είναι καλό για εμάς και για το κοινωνικό σύνολο !! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας» έγραψε ο Κωνσταντίνος στην ανάρτηση του.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας εξήγησε πως πολλοί χρησιμοποίησαν την προηγούμενη ανάρτησή του για να εναντιωθούν στο εμβόλιο και την κυβέρνηση, κάτι που δεν ισχύει.

«Το προηγούμενο ποστ ούτε πολιτικό μήνυμα είχε, ούτε κατά του εμβολίου είμαι. Ούτε το έκανα για να προβληθώ. Απλά σας είπα το τι περνάω. Σας έδειξα τη σοβαρότητα της κατάστασης για να σας δείξω τη σοβαρότητα του ιού. Κάποιοι που χρησιμοποιούν τα λόγια επωνύμων και μη για να εξυπηρετήσουν σκοπούς, εμένα με βρίσκουν αντίθετο και δεν έχω καμία ανάμειξη με αυτά. Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα και δεν έχω πυρετό» είπε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.