Κωνσταντίνος Μπογδάνος: “Αυτό που είπε είναι απολύτως ανιστόρητο”

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Αυτό που είπε είναι απολύτως ανιστόρητο"

Αντιδράσεις προκάλεσε η Τζούλια Νόβα με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα σε αυτή η Τζούλια με καταγωγή από την Ουκρανία, φοράει μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα κόκκινο σφυροδρέπανο.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» άδειασε την Τζούλια Νόβα, με αφορμή την ανάρτηση και την απάντησή της για τους λόγους που επέλεξε να φορέσει τη συγκεκριμένη μπλούζα.

«Είδα κάποια πράγματα που με εξόργισαν. Τα σχόλια στο Instagram της Τζούλιας Νόβα τα θεωρώ απαράδεκτα. Δε θεωρώ ότι μία γυναίκα επειδή είναι όμορφη, μπορεί κάποιος να της απαγορεύσει να μιλάει. Κανείς δεν την κατηγορεί που έβαλε ένα μπλουζάκι για τη Σοβιετική Ένωση. Και εγώ το είχα βάλει, όταν ήμουν 25 χρονών και είχε πέσει το τείχος. Το να καθυβρίζεις κάποιον επειδή είναι όμορφος, είναι παντελώς λάθος. Το κατακρίνω, το αποδοκιμάζω και είμαι απέναντι σε αυτό.

Απέναντι με βρίσκει και αυτό που έγραψε η κυρία Νόβα που δικαιολόγησε ένα δικτατορικό, αιμοσταγές καθεστώς όπως αυτό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Αν δεν κάνω λάθος η Τζούλια Νόβα κατάγεται από την Ουκρανία. Και έγραψε ότι κανείς δεν πεινούσε στην Ουκρανία. Όλοι οι ιστορικοί συμφωνούν ότι το 1932-33, επί Σοβιετικής Ένωσης, στην Ουκρανία είχαν από 3,5 μέχρι 11 εκατομμύρια νεκρούς από την πείνα. Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει, αλλά πρέπει να διαβάσει ιστορία. Αυτό που είπε είναι απολύτως ανιστόρητο», τόνισε η δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.