Κωνσταντίνος Μπιμπής για Τέμπη: «Πέρυσι τη γλυτώσαμε από τύχη γιατί η σύγκρουση δεν…»

Κωνσταντίνος Μπιμπής για Τέμπη: «Πέρυσι τη γλυτώσαμε από τύχη γιατί η σύγκρουση δεν...»

Συγκλονισμένος παρακολουθεί και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής τις εξελίξεις και όλα όσα συνέβησαν σχετικά με την φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Με αφορμή την τραγωδία και τις δεκάδες ζωές συνανθρώπων μας που χάθηκαν, ο ηθοποιός θυμήθηκε τη δική του περιπέτεια με το τρένο έναν χρόνο πριν.

«Πέρσι στα χιόνια τη γλυτώσαμε από καθαρή τύχη γιατί η σύγκρουση δεν ήταν μετωπική , το δικό μας τραίνο ήταν σταματημένο και το άλλο λόγω παγετού ερχόταν με μειωμένη ταχύτητα.

Ο σάλος, η αγωγή που καταθέσαμε πάνω απο 50 επιβάτες, η κατακραυγή πέρσι δε στάθηκε αρκετή να αλλάξουν το παραμικρό. Και ένα χρόνο μετά θρηνούμε ζωές. Είστε εγκληματίες. Δεν ήταν ατύχημα. Ήταν έγκλημα» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπιμπής στην ανάρτησή του.

Όσα είχε γράψει έναν χρόνο πριν στο allforfun.gr, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής

«Και επειδή έχω και 200 ανθρώπους που έχουν αγοράσει εισιτήρια και θα ταλαιπωρηθούν λέω θα μπω δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν. Λάθος» ανέφερε ο ηθοποιός που έπρεπε να βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για την παράστασή του αποφασίζοντας να ταξιδέψει με το τρένο μέσα στην κακοκαιρία. «Η όλη διοικητική απόφαση να ταξιδέψει το τρένο παίχτηκε κορώνα γράμματα στις πλάτες και τις ζωές 200 ανθρώπων».

Το τρένο στο οποίο επέβαινε σταμάτησε δύο ώρες μετά την έναρξη του ταξιδιού. «Δεν έχουμε ρεύμα. Δεν έχουμε νερό. Δεν έχουμε φάει τίποτα. Δεν μπορούμε να βγούμε από το τραίνο. Το προσωπικό του τραίνου είναι άφαντο. Είχαν περάσει κάποια στιγμή πριν ώρα και μας είχαν δώσει ένα ΜΙΚΡΟ μπουκαλάκι νερό και εξαφανίστηκαν πάλι. Νυχτώνει και περιμένουμε τη μηχανή. Η μηχανή λοιπόν έρχεται. Και μας ΤΡΑΚΑΡΕΙ» περιγράφει στη συνέχεια.

«Ήρθε ένα μικρό τραίνο δηλαδή και έπεσε πάνω μας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Η εσωτερική οροφή του τραίνου σχεδόν κατέρρευσε. Αν βρισκόταν κάποιος στο διάδρομο θα ήταν νεκρός. Από κάποιο θαύμα στο βαγόνι μου δε χτύπησε κανείς. Δίπλα μας ένα κομμάτι του τοίχου δίπλα στην τουαλέτα στο πίσω μέρος ξεκόλλησε. Αν κάποιος ήταν εκεί θα ήταν νεκρός».