Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ατύχημα της: «Λύγισα, έβαλα τα κλάματα»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ατύχημα της: «Λύγισα, έβαλα τα κλάματα»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, περιγράφει όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια εξομολογείται πως έβαλε τα κλάματα, αφού διαρκώς στο μυαλό της υπήρχε το άγχος και η αγωνία για τον νεογέννητο γιο της, όσο εκείνη θα βρίσκεται για αρκετό καιρό σε ακινησία.

Μάλιστα, σε ένα Q&A που έκανε η Κωνσταντίνα στο instagram, απάντησε για τον τραυματισμό της:

«Όταν ο γιατρός με ενημέρωσε για την κατάσταση και μου λέει χαρακτηριστικά “θα κόψετε το παντελόνι σας ή να σας βάλουμε ένα του χειρουργείου γιατί θα βάλουμε γυψονάρθηκα”, εκεί λύγισα και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα τα κλάματα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά σας γράφω αυτό το μακροσκελές κείμενο για να σας πω να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας, μετά από αυτό το θαύμα που σας συνέβη και να μην ξεχνάτε ότι η λεχώνες είμαστε – είστε είναι πολύ ευαίσθητες».

Εννοείται αυτό το διάστημα έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν ξεχνώ ότι θα μπορούσαν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και είμαι ευγνώμων για ό, τι έχω. Ως μανούλες πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε ότι από εμάς εξαρτάται μια ζωούλα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές».