Κόνι Μεταξά: “Δεν θα μου κάνετε εμένα bullying στα 30 μου”

Κόνι Μεταξά: "Δεν θα μου κάνετε εμένα bullying στα 30 μου"

Ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, έκανε η Κόνι Μεταξά που έγινε έξω φρενών και δεν το έκρυψε.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα βίντεο που είχε ανεβάσει η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και στο οποίο προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές».

Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς το παρεξήγησαν και προέτρεψαν κάποιους άλλους να της κάνουν report, ώστε να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram.

Με αφορμή όλα αυτά, η Κόνι που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ξέσπασε μέσω των instastories και στα βίντεο που δημοσίευε ξέσπασε σε κλάματα, ενώ μεταξύ άλλων ακούγεται να λέει σε έντονο ύφος:

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο πόλεμος με το βίντεο που ανέβασα. Δεν είπα σε κανέναν να μη φάει. Δεν καταλαβαίνω. Είπα εγώ σε κάποιον να κόψει το φαγητό. Είπαμε να κόψουμε τις κακές τροφές. Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα bullying στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις. Εμένα κατάμουτρα θα μου τα λέτε».