Κλέλια Ρένεση για εκλογές: «Μη γελάτε, κρατήστε αυτό το post και ανατρέξτε σ’ αυτό 1 χρόνο μετά»

Κλέλια Ρένεση για εκλογές: «Μη γελάτε, κρατήστε αυτό το post και ανατρέξτε σ’ αυτό 1 χρόνο μετά»

Η Κλέλια Ρένεση που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα socia media, θέλησε να πάρει θέση για το εκλογικό αποτέλεσμα και τη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με μακροσκελή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, η ηθοποιός παρακολούθησε την εκλογική αναμέτρηση μαζί με την κόρη της και φάνηκε να μη μπορεί να πιστέψει το τελικό αποτέλεσμα.

«Μην απελπίζεστε πουλάκια. Η στροφή στον συντηρητισμό, ο καταπιεσμένος λαός, ο κόσμος που νιώθει πως δεν εκπροσωπείται η φωνή του στη Βουλή, είναι σημάδια πως φτάνοντας στον πάτο, μόνο ν’ ανέβουμε μπορούμε. Απλά τώρα το ξέρουμε και δεν έχουμε αυταπάτες. Καλύτερα χωρίς αυταπάτες κύριοι, παρά με φούμαρα.

Μάθαμε ποιοι είμαστε. Τώρα ξέρουμε κατά πού να πάμε. Είναι σπουδαίο. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών. Είμαστε μόνοι μας έναντι σε έναν μηχανισμό αδιανόητης σύνθλιψης της οποιασδήποτε μορφής δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Έναν μηχανισμό ύπνωσης του λαού. Όλα στο παζάρι αρκεί να υπάρχει «σχέδιο» και «σταθερότητα».

Ήρθε η ώρα να βρούμε το δικό μας σχέδιο και τη δική μας σταθερότητα σαν απάντηση σ’ αυτό το φαινόμενο. Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε τη χώρα στα νύχια τους. Αφήστε τους διπλανούς. Όσο φταίνε αυτοί, φταίμε και εμείς. Αφήστε τον θυμό και πάμε σε οργανωτική σκέψη. Όσο και αν σας φαίνεται παράδοξο αυτό που λέω, ήρθε η εποχή μας. Μη γελάτε, κρατήστε αυτό το ποστ και ανατρέξτε σ’ αυτό 1 χρόνο μετά» έγραψε η Κλέλια Ρένεση.