Kitchen Lab με τον Άκη Πετρετζίκη: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Kitchen Lab με τον Άκη Πετρετζίκη: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«Kitchen Lab»

Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Νοεμβρίου
στις 16:40

Συνταγές ξεχωριστές αλλά απόλυτα γευστικές, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 16:40.

Τηγανιά μανιταριών είναι το ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού, μια πολύ πρωτότυπη εκδοχή τηγανιάς και πεντανόστιμη. Μπορεί να έχετε συνηθίσει τα μανιτάρια σε διάφορες εναλλακτικές- vegan συνταγές, αλλά σε αυτήν εδώ την εκδοχή, θα τα λατρέψετε, αφού δεν στερείται τίποτα από οποιαδήποτε μη vegetarian συνταγή.

Για κυρίως γεύμα προτείνει ένα απόλυτο πικάντικο, αλλά τέλεια ισορροπημένο φαγητό, ένα chili con carne με γαλοπούλα που θα σας δώσει να καταλάβετε πόσο ωραίο είναι να βάζετε καινούργιες γεύσεις στη ζωή σας, σερβιρισμένο με νάτσος και κόλιανδρο. Για επιδόρπιο, ο Άκης φτιάχνει ένα βάσκικο καμμένο cheesecake, ένα από τα πιο νόστιμα γλυκά που μπορεί κανείς να δοκιμάσει, το οποίο σερβίρει με κρυσταλλική ζάχαρη.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab», ρουστίκ που συνδυάζει παρείστικη διάθεση, διατροφικές γνώσεις και γλυκές απολαύσεις.

Ένα fondue τυριών, σπιτικό και πανεύκολο να το φτιάξετε, προτείνει για πρώτο πιάτο στο μενού της Κυριακής, σερβιρισμένο στο ειδικό σκεύος για fondue με μανιτάρια, πατάτες, μπέικον και ψωμί. Για κυρίως πιάτο, ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει μαυρομάτικα με χόρτα, ένα φαγητό θρεπτικό και νόστιμο. Για γλυκό παρουσιάζει μια τούρτα εκλέρ, ένα απόλυτα λαχταριστό επιδόρπιο, ιδανικό για μια συγκέντρωση με φίλους στο σπίτι μετά από ένα καταπληκτικό γεύμα.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40