Kim Kardashian: Δείτε την να διαβάζει με συμφοιτήτριες της από τη Νομική

Kim Kardashian: Δείτε την να διαβάζει με συμφοιτήτριες της από τη Νομική

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Kim Kardashian αποφάσισε να σπουδάσει Νομική!

Η Kim ως λάτρης των social media, μοιράζετε συχνά την καθημερινά της  μέσα από αυτά και κυρίως το instagram.

Η τηλεπερσόνα που ότι κάνει απασχολεί τα Μέσα, αυτή τη φορά μας έδειξε ότι ξεκίνησε τα μαθήματα και το διάβασμα για την Νομική.

Συγκεκριμένα η Kim, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που την βλέπουμε να διαβάζει μαζί με κάποιες συμφοιτήτριες της, τις οποίες η ίδια αποκαλεί “μέντορες” της, ενώ έγραψε στην λεζάντα του post της:

Έτσι λοιπόν, πριν δυο ημέρες, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας δείχνει την στιγμή που διαβάζει προσηλωμένη παρέα τις συμφοιτήτριές της.

“Πέρυσι έκανα εγγραφή στο State Bar της Καλιφόρνια για να μελετήσω το δίκαιο. Για τα επόμενα 4 χρόνια, απαιτούνται τουλάχιστον 18 ώρες την εβδομάδα, θα λάβω μηνιαία γραπτές και πολλαπλές εξετάσεις. Ως πρώτο μου έτος, ετοιμάζομαι για το μωρό μπαρ και μια μίνι έκδοση του μπαρ, που απαιτείται όταν μελετάτε το νόμο με αυτόν τον τρόπο. Έχω δει μερικά σχόλια από ανθρώπους που λένε ότι είναι το προνόμιο μου ή τα χρήματά μου που με έφερε εδώ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.

Ένα άτομο είπε πραγματικά ότι πρέπει να μείνω στη θέση μου. Θέλω οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει τίποτα που να περιορίζει την επιδίωξη των ονείρων σας και την επίτευξη νέων στόχων. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας λωρίδες όπως και εγώ. Η κρατική γραμμή δεν ενδιαφέρετε για το ποιος είσαι. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη σε όποιον το επιτρέπει η πολιτεία. Είναι αλήθεια ότι δεν τελείωσα το κολέγιο.

Χρειάζεστε 60 πιστωτικές μονάδες κολεγίων (είχα 75) για να λάβετε μέρος στην “ανάγνωση του νόμου”, η οποία είναι μια σχολή νομικής γραφείου που είναι μαθητευόμενη από δικηγόρους. Για όποιον υποθέτει ότι αυτή είναι η εύκολη διέξοδος, δεν είναι. Τα σαββατοκύριακά μου τα περνάω μακριά από τα παιδιά μου, ενώ διαβάζω και μελετώ. Δουλεύω όλη μέρα, βάζω τα παιδιά μου στο κρεβάτι και περνώ τις νύχτες μου μελετώντας.

Υπάρχουν φορές που αισθάνομαι συγκλονισμένοι και όταν αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να το κάνω, αλλά παίρνω τη λαϊκή συζήτηση που χρειάζομαι από τους ανθρώπους γύρω μου για να με υποστηρίζω. Άλλαξα τον αριθμό μου το περασμένο έτος και αποσυνδέθηκα από όλους, επειδή έκανα αυτή την αυστηρή δέσμευση να ακολουθήσω ένα όνειρο για μένα – ποτέ δεν είναι αργά για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Van Jones επειδή πίστεψε σε μένα και με εισήγαγε στην Τζέσικα Τζάκσον. Η Jessica και η Erin Haney έχουν αναλάβει το ρόλο των μέντορών μου και είμαι για πάντα ευγνώμων και στους δυο τους που περνούν τόσο πολύ χρόνο μαζί μου, πιστεύοντας σε μένα και υποστηρίζοντας με σε αυτό το ταξίδι. Αυτή την εβδομάδα έχω ένα δοκίμιο μεγάλης αδικοπραξίας λόγω αμέλειας. Ευχή σου μου καλή τύχη”.