Κάτι Ξαναψήνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μια απρόβλεπτη 5άδα

Κάτι Ξαναψήνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μια απρόβλεπτη 5άδα

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ” 

ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ!

Το “Κάτι Ξαναψήνεται” ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα το φετινό κύκλο εκπομπών, έχοντας φιλοξενήσει 160 διαγωνιζόμενους που μοιράστηκαν μαζί μας τις γνώσεις τους στη μαγειρική. Στα 170 επεισόδια προβολής του, εκτός από μοναδικές στιγμές, πρόσφερε και σε 39 νικητές, έπαθλα συνολικής αξίας, 85.000 ευρώ!

Με μια απρόβλεπτη 5άδα που φιλοδοξεί να μείνει «μαγειρικά»… αξέχαστη, κλείνει αυτή την εβδομάδα το «ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ».

Την αρχή κάνει σήμερα ο μικρότερος της παρέας αλλά και ο πιο επιλεκτικός, ο Ανέστης. Πιστεύει πως είναι αλάνθαστος, έχει κατά τη γνώμη του το τέλειο μενού και πως κανείς δε θα αντισταθεί στις δημιουργίες του. Η παρέα συναντιέται για πρώτη φορά και το κλίμα μοιάζει ιδιαίτερα ευχάριστο χωρίς φυσικά να λείπουν τα σκωπτικά σχόλια.

Την Τρίτη 24 Μαΐου σειρά έχει ο Γιάννης, το ομορφόπαιδο, όπως δηλώνει ο ίδιος. Είναι η πρώτη φορά που ετοιμάζει το συγκεκριμένο μενού και παρόλο που δεν του αρέσουν τα ανθυγιεινά φαγητά δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά πως να τα μαγειρεύει. Η παρέα εντυπωσιάζεται από την προσπάθεια του οικοδεσπότη και ας μην έχει δοκιμάσει πολλά από τα πιάτα που υπάρχουν στο τραπέζι.

Την Τετάρτη 25 Μαΐου, ο έτερος Γιάννης μας ανοίγει το…. ατελιέ του. Με το μενού του μας ταξιδεύει στην Ιταλία και μας μαθαίνει μικρά μυστικά για το πως κατάφερε να κερδίσει τη γυναίκα της καρδιάς του με τη μακαρονάδα του. Οι καλεσμένοι όμως δεν έχουν την ίδια διάθεση που είχαν τις προηγούμενες ημέρες και η αρνητική στάση κάποιων, προκαλεί εντάσεις στην παρέα.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου η σκυτάλη περνάει στον Δημήτρη που λατρεύει το καράτε. Υποδέχεται τους καλεσμένους του με τη στολή της πολεμικής τέχνης που πρεσβεύει και είναι έτοιμος καταπλήξει τους πάντες με τις μαγειρικές γνώσεις που… δεν έχει. Το ορεκτικό του δεν συγκεντρώνει και τα καλύτερα σχόλια, ενώ το κυρίως πιάτο έχει μια μεγάλη αστοχία που όπως φαίνεται, θα του στοιχίσει ακριβά.

Η εβδομάδα κλείνει την Παρασκευή 27 Μαΐου με τη Βιβή, που δηλώνει καλή μαγείρισσα και πιστεύει πως θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή της εβδομάδας πλησιάζει και όλοι δείχνουν να το απολαμβάνουν.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας που θα κερδίσει 2.500 ευρώ;

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00, στον ΣΚΑΪ

Instagram / Facebook /Twitter