Κατερίνα Ζαρίφη: «Έμεινα 24 ώρες σε οίκο ανοχής για ρεπορτάζ»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έμεινα 24 ώρες σε οίκο ανοχής για ρεπορτάζ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την στενή σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη.

Μάλιστα, η Κατερίνα αναφέρθηκε και σε ένα ρεπορτάζ, για το οποίο χρειάστηκε να μείνει σε οίκο ανοχής για 24 ώρες.

«Καταρχάς γνώρισα ίσως από τα καλύτερα κορίτσια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση ο κόσμος που μπαίνει. Τότε στους οίκους ανοχής ήταν, ξέρεις.. παρακμιακοί άνθρωποι ας πούμε που τους επισκέπτονται, Μα καμία σχέση. Όπως επίσης θυμάμαι ότι είχα κάνει με το κορίτσι κουβέντες, πολιτικές αναλύσεις που είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Όσον αφορά την ιδιαίτερη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Με τον Γιάννη ήμασταν 9 χρόνια μαζί και τώρα είναι ο σούπερ κολλητό μου φίλος. Όταν είσαι στο ίδιο επίπεδο συναισθημάτων, δηλαδή δεν είσαι ερωτευμένος, αλλά τον αγαπάς σαν άνθρωπο, μπορεί να συμβεί. Αν όμως δεν είστε στο ίδιο επίπεδο και λίγο ο ένας έχει συναισθήματα και ο άλλος δεν έχει δεν γίνεται».

«Ένα απόγευμα κάναμε μια συζήτηση και αναρωτηθήκαμε αν έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Είπαμε να πάμε παρακάτω, το τηρήσαμε και σήμερα είμαστε σούπερ κολλητοί φίλοι. Την θέλω την αντάρα στην σχέση, δεν μου αρέσει να γίνομαι μανούλα. Στην πορεία της σχέσης μου με τον Γιάννη έγιναν πολύ μανούλα και γκρινιάρα. Ήμασταν ακριβώς στην ίδια φάση και έγινε. Είναι πικρό όταν το αντιλαμβάνεσαι γιατί μια σχέση 9 χρόνια είναι σαν γάμος», εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη.