Κατερίνα Στικούδη για τον δύσκολο τοκετό της: «Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία»

Κατερίνα Στικούδη για τον δύσκολο τοκετό της: «Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Όλα Γκουντ», παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και τα παιδικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχω αλλάξει πολύ από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Συνεχίζω να δουλεύω, να έχω τα χόμπι μου, απλά πλέον πρωταγωνιστής στη ζωή μου είναι ο μικρός μπέμπης, ο Βύρωνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω στην άκρη τον μεγάλο μπέμπη (σ.σ. τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη).

Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Από την πρώτη μας χειραψία. Πολύ συνειδητά κράτησα την προσωπική μου ζωή και την εγκυμοσύνη μακριά από τα media. Ήθελα να τη ζήσω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και όταν ένιωσα έτοιμη, το μοιράστηκα με όλον τον κόσμο» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Ενώ αναφορικά με τον γιο της και τον δύσκολο τοκετό, εξομολογήθηκε: «Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες, όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».

Μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε και στον απροσδόκητο τρόπο που δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία, τα οποία την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό.

«Μικρή ήθελα να γίνω οδοντίατρος. Όπως κάναμε κάποια μαθήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας, ένιωσα πολύ άβολα, και έτσι όπως ξεφύλλιζα ένα περιοδικό, βρέθηκα σε μία δήλωση για τα καλλιστεία. Ήθελα να βρω μία διέξοδο. Κατεβαίνω το 2005 στην Αθήνα και βγαίνω Μις Ελλάς. Είπα ότι για κάποιον λόγο έγινε, και έμεινα».

«Έχω περάσει από 40 κύματα αλλά αυτά με έκαναν πιο δυνατή. Δεχόμουν πάντα την κριτική. Ήταν κάτι με το οποίο είχα συμβιβαστεί. Πολλές φορές πρέπει να προσπαθείς πολύ περισσότερο για να σε αποδεχθούν» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

«Έχουμε κάνει έναν πιλότο, έχουμε κάνει συζητήσεις και είναι ένα πάρα πολύ ωραίο project. Αν δεν γίνει αυτό, θα γίνει κάτι άλλο», δήλωσε η τραγουδίστρια αναφορικά με όσα ετοιμάζει στην τηλεόραση.