Κατερίνα Καινούργιου για Ρούλα Κορομηλά: «Eίχε κάνει για εμένα κάποιες δηλώσεις που με είχαν στεναχωρήσει πάρα πολύ»

Κατερίνα Καινούργιου για Ρούλα Κορομηλά: «Eίχε κάνει για εμένα κάποιες δηλώσεις που με είχαν στεναχωρήσει πάρα πολύ»

Την πρόσφατη συνάντηση που είχε με την Ρούλα Κορομηλά, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα”.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά και θυμήθηκε τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν η παρουσιάστρια για αυτή και είπε πως τότε είχε ενοχληθεί πολύ.

«Βρεθήκαμε και προχθές. Η γυναίκα είναι ευγενέστατη. Μακάρι να έρθει. Η αλήθεια είναι πως είχε κάνει για εμένα κάποιες δηλώσεις που με είχαν στεναχωρήσει πάρα πολύ. Δεν το συζητήσαμε, όταν βρεθήκαμε, γιατί θεώρησα ότι είναι από τις λίγες φορές που πειράχτηκα, γιατί ξέρει η Ρούλα πόσο έχω παλέψει για να είμαι εδώ. Δεν είναι θέμα δικό μου, είναι δημόσιο.

Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Ίσα ίσα που την είχα ακούσει και σε πολύ αυστηρές κριτικές, αλλά σε μια περίοδο που πήγαινα πάρα πολύ καλά και είμαι παρουσιάστρια και να λέει πως δεν κάνει για κεντρική παρουσιάστρια. Ουσιαστικά αποθεώνει πρόσωπα που δεν έχουν την επιτυχία την δικιά μου. Αυτό με πείραξε. Από εκεί και πέρα σέβομαι πάρα πολύ την πορεία της, σέβομαι όλα αυτά που έχει κάνει. Τη θαυμάζω σαν γυναίκα και μακάρι να μου δώσει μια συνέντευξη, θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.