Κατερίνα Γερονικολού: “Μετά την καταγγελία που έκανα…”

Κατερίνα Γερονικολού: "Μετά την καταγγελία που έκανα…"

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε πριν λίγο καιρό σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, καθώς και στα συναισθήματα που της προκάλεσε η Ζέτα Δούκα, την οποία θέλησε να στηρίξει και δημόσια.

«Οι γυναίκες που έρχονται σε θέση εξουσίας θεωρούν ότι για να τις σέβονται πρέπει να “ανδροποιηθούν”. Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και γι΄αυτό μαλάκωσαν. Είμαι περήφανη που έρχομαι εδώ ως ηθοποιός. Δεν έχουν εξαγνιστεί όλοι οι χώροι.

Μετά την καταγγελία που έκανα, νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω. Να κοιτάξω τους υπόλοιπους συναδέλφους μου στα μάτια και να πω ότι δεν έχω κάποιο μυστικό. Δεν κρύβω μια βαθιά πληγή. Τις αποκάλυψε δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν.

Η Ζέτα Δούκα δε είναι φίλη μου, αλλά αυτό που έκανε, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα, τα οποία δεν ήξερα ότι είχα. Αισθάνθηκα σαν αδελφή της. Σαν να το έχω πάθει εγώ. Ήταν πάρα πολύ αυθόρμητο. Το έκανα για να τη στηρίξω δημόσια. Αλλά τελικά όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα.

Και αυτό το κύμα για μένα, έχει πολλή αγάπη. Είμαστε ένα χρόνο άνεργοι, έξω από τον φυσικό μας χώρο, το θέατρο. Εμείς πήραμε ανάσες και αυτό το pause προκάλεσε όλο αυτό» είπε η Κατερίνα Γερονικολού.