Καταγγελίες Αλέξη Κούγια για τη στιγμή της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη – Έξαλλη η Φαίη Σκορδά

Καταγγελίες Αλέξη Κούγια για τη στιγμή της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά

Αναβάλλεται επ’ αόριστον η δίκη του Νότη Σφακιανάκη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, μετά από συνεννόηση του ιδίου με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών, που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά από τα δικαστήρια Ευελπίδων στην εκπομπή Το Πρωινό και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη στιγμή της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε πως ένας αστυνομικός φέρθηκε με βίαιο τρόπο στον τραγουδιστή.

«Υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα για έναν από αυτών που τον συνέλαβαν. Γιατί φαίνεται σα να γνώριζε κάτι και στοχευμένα προσπάθησε να εξευτελίσει τον κ. Σφακιανάκη. Τον κατέβασε σχεδόν δια της βίας από αμάξι του και ακολούθως έκανε στοχευμένο έλεγχο. Επίσης αυτό που με έχει σοκάρει είναι η διαπόμπευση του Νότη Σφακιανάκη, με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του από τη νύχτα, πριν καν στεγνώσει το μελάνι της απολογίας του. Και αυτό που συνέβη την επομένη. Όταν με προκλητικό τρόπο, λες και πρόκειται για εγκληματία, τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο μπροστά στις τηλεοράσεις για να τον ξεφτιλίσουν…

Ο κ. Σφακιανάκης ήταν απόλυτα ευγενής, απόλυτα συνεργάσιμος. Όμως ένας αστυνομικός χωρίς κανένα λόγο, τον κατέβασε με το ζόρι από το αυτοκίνητο. Είχαν δει και τα έγγραφα που επιβεβαίωναν πως μπορούσε να κυκλοφορεί. Ένας συγκεκριμένος από αυτούς με εντελώς ανάγωγο τρόπο του είπε κατέβα κάτω και αμέσως πήγε σε αυτή τη συγκεκριμένη τσάντα, λες και γνώριζε τι θα βρει» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος δε δέχτηκε ερωτήσεις και έφυγε μετά τα όσα είπε, κάτι που έκανε έξαλλη τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια είπε σε έντονο ύφος «Κύριε Κούγια μην τυχόν και φύγετε. Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα. Μα είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε;».

Η παρουσιάστρια πήγε σε διαφημίσεις και όταν η εκπομπή επέστρεψε, ανέφερε πως τηλεφώνησε στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος δεν το σήκωσε.