Κάρολος: Γεννημένος βασιλιάς – Ντοκιμαντέρ σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στον ΣΚΑΪ

Κάρολος: Γεννημένος βασιλιάς - Ντοκιμαντέρ σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στον ΣΚΑΪ

ΚΑΡΟΛΟΣ: ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΕ Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

To Σάββατο 6 Μαΐου στις 16.15 στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 6 Μαΐου, ανήμερα της επίσημης τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου, ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, το ντοκιμαντέρ «Κάρολος: Γεννημένος Βασιλιάς».

Στο ντοκιμαντέρ «Born to be King» παραγωγής 2023 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ιστορία μιας εκπληκτικής ζωής, έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, αποκλειστικά μέσα από πλάνα αρχείου. Την ιστορία ενός άντρα που γεννήθηκε για να γίνει βασιλιάς.

Το 1953, σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, ο Κάρολος βρέθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για να παρακολουθήσει την ενθρόνιση της μητέρας του. Ήταν η πρώτη του ημέρα στο νέο του ρόλο, ως κληρονόμος του θρόνου. Σήμερα, ο Κάρολος είναι ο ίδιος ο κάτοχος του στέμματος και η κεφαλή της πιο διάσημης οικογένειας του κόσμου. Για πρώτη φορά μέσα από εκπληκτικά σπάνια πλάνα αρχείου θα γνωρίσουμε την αθέατη πλευρά του. Από τη δύσκολη παιδική ηλικία μέχρι τη στρατιωτική του θητεία,  τον παραμυθένιο γάμο του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ως τη γέννηση των παιδιών του και όλα όσα ακολούθησαν, το ντοκιμαντέρ αυτό θα μας δώσει για πρώτη φορά  πρόσβαση στις πιο σημαντικές αλλά και προσωπικές στιγμές του Καρόλου.

«Κάρολος: Γεννημένος Βασιλιάς»

Η ιστορία ενός άντρα που γεννήθηκε για να γίνει βασιλιάς

Το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 16.15, στον ΣΚΑΪ