Καλύτερα δεν γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τον Κώστα Τσουρό και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Καλύτερα δεν γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τον Κώστα Τσουρό και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Αυλαία έριξε η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, με την ίδια να αποχαιρετά τους τηλεθεατές και να ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

Εκτός όμως από τον κόσμο, η Ναταλία Γερμανού αποχωρίστηκε από την ομάδα της, τον Κώστα Τσουρό και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

«Ήμουν πολύ τυχερή αυτή τη χρονιά γιατί συνεργάστηκα με ανθρώπους καταπληκτικούς και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους θα μου επιτρέψετε καταρχάς που δούλεψαν πολύ οι άνθρωποι αυτοί, όλους και τον καθένα ξεχωριστά.

Αυτούς που θα συνεχίσουν του χρόνου και αυτούς που γιατί να το κρύψουμε δέχτηκαν μια καλύτερη πρόταση και με όλη μου την καρδιά τους εύχομαι να εξελιχθούν και να είναι καλύτερα εκεί που θα είναι. Παναγιώτη Ραφαηλίδη ευχαριστώ που είσαι φίλος μου, το Ναταλάκι ήταν δική μου ανακάλυψη, είναι δημοσιογράφος είναι ένα κορίτσι που κάνει καταπληκτικές συνεντεύξεις, την πήρα τηλέφωνο το καλοκαίρι και την ρώτησα αν θα ήθελε να κάνει τηλεόραση και μου είπε μαζί σου ναι.

Εβελίνα μου, είσαι τόσο καλή που μερικές φορές απορώ αν είσαι αληθινή, δεν έχω λόγια για εσένα. Είσαι η ζωντανή μου βαλεριάνα όταν είμαι στεναχωρημένη αγγίζω την Εβελίνα και ηρεμώ. Θοδωρή μου στα είπα και θα στα ξανά πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υπέροχη χαρά που είχα να συνεργαστώ φέτος μαζί σου.

Κώστα μου, αγάπη μου αυτά τα 3 χρόνια πέρασα πολύ καλά μαζί σου, με έκανες πολύ καλή δημοσιογράφο παρόλο που δεν θέλω να δηλώνω δημοσιογράφος, με την πολύτιμη βοήθεια σου. Κάναμε πολύ καλή δουλειά μαζί είσαι τόσο καλός στην δουλειά σου, το ξέρω ότι με αγαπάς», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού για τους συνεργάτες της.

Με την σειρά του ο Κώστας Τσουρός συγκινημένος την ευχαρίστησε για τα 3 χρόνια που δούλεψαν μαζί, λέγοντας: «Είναι πολύ βαρύ για εμένα, είσαι μεγάλο σχολείο χαίρομαι γιατί θα έχω την τιμή να λέω ότι έμαθα δίπλα στην Ναταλία Γερμανού».

Έπειτα η Ναταλία ευχήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό «Καλό Καλοκαίρι» και δεσμεύτηκε για το ραντεβού τους, τον Σεπτέμβριο.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ και εσάς, για την αγάπη σας και την στήριξη σας, ευχόμαστε να έχετε ένα καλό καλοκαίρι να είστε υγιείς, να προσέχετε τους πολύτιμους εαυτούς σας… Καλό Καλοκαίρι και πρώτα ο Θεός ραντεβού τον Σεπτέμβριο».