Καίτη Γκρέυ: Μετά από πέντε μήνες έμαθε για τον θάνατο του γιου της, Βασίλη

Καίτη Γκρέυ: Μετά από πέντε μήνες έμαθε για τον θάνατο του γιου της, Βασίλη

Για τον θάνατο του γιου της Βασίλη, ενημερώθηκε μετά από πέντε μήνες η Καίτη Γκρέυ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου, Νίκου Νικόλιζα.

Η τραγουδίστρια αγνοούσε αυτό το τραγικό γεγονός μέχρι πολύ πρόσφατα και όλους αυτούς τους μήνες περίμενε τον γιο της Βασίλη να την επισκεφθεί.

Όπως διαβάζουμε, η Καίτη Γκρέυ “κατέρρευσε” όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του γιου της, καθώς του είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Ενώ πριν από λίγες ημέρες ο δεύτερος γιος της, Φίλιππος, την επισκέφτηκε και πάνω στη συζήτηση της είπε: «Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα εκείνη φάνηκε σαστισμένη.

«Έφυγε λοιπόν ο Βασίλης μου», τους είπε κοιτώντας με τα μάτια χαμηλωμένα, σαν να μην ήθελε να πιστέψει ότι το αγαπημένο της παιδί πέταξε στους ουρανούς. Πλέον η Καίτη Γκρεύ δεν αποζητά πια τον Βασίλη της, βυθισμένη πολλές φορές σε άλλες σκέψεις.

Όλο αυτό το διάστημα, η Καίτη Γκρέυ που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, περίμενε υπομονετικά να πάει ο αγαπημένος της γιος να την επισκεφθεί.

Ο Βασίλης Ηλιάδης άλλωστε, ήταν το πρόσωπο που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε της αφήγηση, ακόμα και στις δυο βιογραφίες που εκδόθηκαν για τη ζωή της, η ίδια μιλούσε με περηφάνια για τα βάσανα που πέρασε για να τον κρατήσει στη ζωή.