K2: Όσα θα δούμε απόψε

K2: Όσα θα δούμε απόψε

K 2
Τρίτη 23.6.20 στις 23:30 με διπλό επεισόδιο 

Μια ακόμη ιστορία για ένα πλούσιο κορίτσι και τον σωματοφύλακά του;
Όχι σε αυτή την περίπτωση. Όλοι ζουν με πόνο.
Ένας άντρας, που ορκίζεται να μην αγαπήσει και να μην εμπιστευθεί ξανά.
Ένα κορίτσι, που θέλει να χρησιμοποιήσει την αγάπη με λάθος τρόπο.

Μια γυναίκα, που εγκατέλειψε την αγάπη και “αγκάλιασε” το κακό.
Ένας φιλόδοξος άντρας, με φανταχτερή εμφάνιση και σκοτεινά κίνητρα.
Τέσσερις ασυνήθιστοι χαρακτήρες, που ζητάνε μόνο ένα πράγμα: εκδίκηση.
Όμως η ζωή έχει πάντα τα δικά της σχέδια…

Τρίτη 23/6
Επεισόδια 11+12

Μεταμφιεσμένος ως αστυνομικός, ο Ζε-χα παρακολουθεί τον Γουάν-σου αλλά ανακαλύπτεται. Μετά από μια δύσκολη μάχη, ο Ζε-χα καταφέρνει να βρεθεί μόνος με τον Γουάν-σου. Θέλει να τον σκοτώσει, αλλά αδυνατεί να τραβήξει τη σκανδάλη. Ο Γουάν-σου εκμεταλλεύεται αυτή τη στιγμή για να του προσφέρει διπλή πληρωμή από ό, τι  λαμβάνει από τη Γιου-ζιν. Ξέρει ότι ο Ζε-χα δεν σκοτώνει πια ανθρώπους. Ο Ζε-χα προσποιείται ότι εξετάζει την προσφορά του και τηλεφωνεί στη Γιου-ζιν για να το συζητήσει.

Η Γιου-ζιν κάνει μια πρόταση στον Γουάν-σου για να ζήσει και να επωφεληθεί ταυτόχρονα η πολιτική καριέρα του Σε-ζουν. Ο Γουάν-σου δίνει στον  Ζε-χα μια τσάντα γεμάτη μετρητά και του λέει ότι ξέρει ότι δούλευε για τη Blackstone. Του λέει ότι κάποτε προσέλαβε μισθοφόρους του Blackstone και θα ήθελε να προσλάβει τον Ζε-χα για να τον προστατεύσει ξανά. Ο Ζε-χα αποδέχεται την πρότασή του, αν και στην πραγματικότητα είναι ένα τέχνασμα για να πάρει την εκδίκηση του. Ο Σε-ζουν απελευθερώνεται  και όταν ακούει ότι η Αν-να βρέθηκε σε κίνδυνο, θυμωμένος αντιμετωπίζει τη Γιου-ζιν, απειλώντας ότι δεν είναι τίποτα χωρίς αυτόν.

Η Γιου-ζιν του απαντάει ότι αυτός δεν είναι τίποτα χωρίς εκείνη και θα μπορούσε εύκολα να παραδώσει όλα τα μυστικά του στον Γουάν-σου. Του λέει ότι η Αν-να μπορεί να πεθάνει αν περάσει τα όρια της και αν αυτό δεν του αρέσει, μπορεί να εγκαταλείψει τον προεδρικό αγώνα. Λυπάται που τον ερωτεύτηκε και που πότε δεν πήρε πίσω αυτή την αγάπη. Η Αν-να καλωσορίζει τον Ζε-χα πίσω μετά την αποστολή του και φροντίζει τρυφερά τις πληγές του. Ρωτά για το παρελθόν του και ο Ζε-χα ομολογεί πως μετά την άδικη κατηγορία για τη δολοφονία της Ράνια, της γυναίκας, που αγαπούσε, ήταν φυγάς. Ο Ζε-χα δίνει αναφορά στη Γιου-ζιν για την αποστολή του και η Γιου-ζιν είναι ευχαριστημένη όταν ακούει ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γουάν-σου. Ο Ζε-χα και η γραμματέας της Γιου-ζιν κάνουν ανακωχή μετά την επίθεση αερίου…

Ο Σε-ζουν εντάσσεται στο πολιτικό κόμμα του Γουάν-σου, μετά από τη συμφωνία του με τη Γιου-ζιν.  Αποκαλύπτεται ότι η Γιου-ζιν δεν μπόρεσε να κληρονομήσει τον όμιλο JB, παρά το γεγονός ότι ήταν  πιο έξυπνη από τον αδελφό της επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί με αυτόν, που είχε επιλέξει ο πατέρας της και ερωτεύτηκε τον Σε-ζουν. Ο Σουνγκ-Γουόν από την άλλη, παντρεύτηκε εύκολα για να έχει το πλεονέκτημα και έγινε πρόεδρος του ομίλου JB. Πριν ξεκινήσουν να πάνε σε μια επίδειξη μόδας, φόρο τιμής στη μητέρα της Αν-να, η κοπέλα μαζί με τον Σουνγκ-Γουόν , επισκέπτονται έναν φυλακισμένο, που αναγνωρίζει την Αν-να. Αποκαλύπτεται ότι ήταν η φιγούρα στο σπίτι της Αν-να τη νύχτα, που πέθανε η μητέρα της.

Ο φυλακισμένος της λέει πως τη νύχτα εκείνη προσπαθούσε να κλέψει το σπίτι όταν είδε κάποια να πνίγει τη Χιε-ριν, τη μητέρα της Αν-να και να βάζει μια σύριγγα στο λαιμό της, αυτή δεν ήταν άλλη από τη Γιου-ζιν.  Η Αν-να θέλει να πάνε αμέσως  στην αστυνομία και να πει όσα  άκουσε, αλλά ο Σουνγκ-Γουόν της λέει ότι πρέπει να περιμένει έως ότου ο πατέρας της γίνει πρόεδρος γιατί παρόλο που η Γιου -ζιν πρέπει να τιμωρηθεί για τα εγκλήματά της, ο πατέρας της δεν πρέπει να υποφέρει. Για να κάνει τον Σε-ζουν να μοιάζει με αθώο θύμα, ο Σουνγκ-Γουόν κάνει την Αν-να να υποσχεθεί να μην πει τίποτα στον Ζε-χα, ο οποίος εξακολουθεί να εργάζεται για τη Γιου-ζιν.

Η Αν-να ανεβαίνει στη σκηνή της επίδειξης μόδας, αλλά ο Σουνγκ-Γουόν κάνει νόημα  σε έναν χειριστή φωτισμού να λάμψει μια ακτίνα στο πρόσωπο της Αν-να, που την κάνει να χάσει την αυτοκυριαρχία της. Ο Ζε-χα τη σώζει πριν πέσει. Η Γιου-ζιν συνειδητοποιεί ότι ο Σουνγκ-Γουόν σχεδιάζει να τροφοδοτήσει το κοινό με μια ιστορία, που απεικονίζει τον Σε-ζουν αθώο και εκείνη την κακιά της ιστορίας. Η φήμη παίρνει όλο και περισσότερο μεγαλύτερη διάσταση και φαίνεται ότι η υπόθεση του θανάτου της Χιέ-ριν, μπορεί να  ανοίξει ξανά. Αυτή τη φορά, η Γιου-ζιν ίσως κληθεί σε  ανάκριση. Ο Ζε-χα συναντά τη Γιου-ζιν ζητώντας να μάθει την αλήθεια για το αν πράγματι σκότωσε τη μητέρα της Αν-να. Της λέει ότι η Αν-να πιστεύει ότι εκείνη σκότωσε τη μητέρα της και η Γιου-ζιν του απαντάει να την αφήσει να το πιστεύει.

Όταν ο Ζε-χα την πιέζει, η Γιου-ζιν του λέει ότι δεν σκότωσε τη Χιέ-ριν αλλά ξέρει ποιος το έκανε και δεν μπορεί να του πει. Αν ο Ζε-χα θέλει μάθει ολόκληρη την αλήθεια, θα πρέπει να  ρωτήσει τον “Magic Mirror” καθώς τον έχει ρυθμίσει ώστε να υπακούει και στις δικές του εντολές. Εμπιστεύεται στον Ζε-χα και μόνο σε εκείνον, το καλύτερο όπλο της. Το επόμενο πρωί, η Γιου-ζιν ζητάει από τον Σε-ζουν να τη συνοδεύσει στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου, που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα, η Γιου-ζιν  ανακοινώνει ότι η Αν-να είναι η βιολογική κόρη του Σε-ζουν…

  • Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ.  στο όνομα Κιμ Ζε-χα, το “Κιμ” είναι το επίθετο και το Ζε-χα είναι το όνομα του ήρωα.

https://www.star.gr/tv/seires/k2/
https://www.star.gr/tv/press-room/

#StarK2                      

Τρίτη 23.6.20 στις 23:30 με διπλό επεισόδιο
και κάθε Δευτέρα και Τρίτη