K 2: Όσα θα δούμε απόψε

K 2: Όσα θα δούμε απόψε

K 2
Δευτέρα 8.6.20 στις 23:30  με διπλό επεισόδιο 

Μια ακόμη ιστορία για ένα πλούσιο κορίτσι και τον σωματοφύλακά του;
Όχι σε αυτή την περίπτωση. Όλοι ζουν με πόνο.
Ένας άντρας, που ορκίζεται να μην αγαπήσει και να μην εμπιστευθεί ξανά.
Ένα κορίτσι, που θέλει να χρησιμοποιήσει την αγάπη με λάθος τρόπο.

Μια γυναίκα, που εγκατέλειψε την αγάπη και “αγκάλιασε” το κακό.
Ένας φιλόδοξος άντρας, με φανταχτερή εμφάνιση και σκοτεινά κίνητρα.
Τέσσερις ασυνήθιστοι χαρακτήρες, που ζητάνε μόνο ένα πράγμα: εκδίκηση.
Όμως η ζωή έχει πάντα τα δικά της σχέδια…

Δευτέρα 8/6
Επεισόδια 3 + 4

Ο Ζε-χα κρατά όμηρο τη Γιου-ζιν και της ζητάει να τον οδηγήσει έξω για να εξασφαλίσει την ασφαλή του διαφυγή. Όταν η Γιου-ζιν του λέει ότι δεν μπορεί να βγει ζωντανός από εκεί μέσα, ο Ζε-χα  της αποκαλύπτει ότι ηχογράφησε ολόκληρη τη συνάντησή τους και ότι το αρχείο έχει προγραμματιστεί να προωθηθεί στον Τύπο και στους εισαγγελείς σε 24 ώρες, εκτός αν η Γιου-ζιν τον αφήσει ήσυχο. Ενώ βρίσκονται καθοδόν με το αυτοκίνητο, ο Ζε-χα  και η Γιου-ζιν συνειδητοποιούν ότι κάποιος έχει πειράξει τα φρένα και τον έλεγχο της ταχύτητας του αυτοκινήτου. Κάποιος άλλος έχει στόχο τη ζωή της Γιουν -ζιν και μετά από ένα επικίνδυνο κυνηγητό, τρακάρουν.

Ωστόσο, ο Ζε-χα απεγκλωβίζει τη Γιου-ζιν από τα συντρίμμια με ασφάλεια, κάνοντάς τη, να τον δει με άλλη οπτική. Η Γιου-ζιν διατάζει τους ανθρώπους της να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τον Ζε-χα. Ενώ ο Ζε-χα είναι αναίσθητος στο νοσοκομείο,  αποκαλύπτεται με μια αναδρομή στο παρελθόν, ότι την εποχή που υπηρετούσε στο Ιράκ, ήταν ερωτευμένος με μια γυναίκα, τη Ράνια, στην οποία είχε κάνει πρόταση γάμου. Ο Ζε-χα ξυπνάει δεμένος στο κρεββάτι του νοσοκομείου και ο αρχηγός Τζου έρχεται να τον επισκεφθεί. Ο αρχηγός Τζου του λέει πως η Γιου-ζιν του προτείνει να γίνει σωματοφύλακας στην JSS.

Η Γιου-ζιν είναι αποφασισμένη να κάνει τον Ζε-χα σωματοφύλακά της καθώς πιστεύει πως πρέπει να έχει κοντά της και υπό παρακολούθηση τους ανθρώπους, που δεν εμπιστεύεται. Ο Ζε-χα αρνείται την πρόταση λέγοντας πως είναι κουρασμένος και άχρηστος πια αλλά ο αρχηγός Τζου επιμένει με τα κατάλληλα επιχειρήματα.  Ο Ζε-χα του ζητάει να τον αφήσει ήσυχο και υπόσχεται να σβήσει τις επίμαχες καταγραφές μόλις τελειώσουν οι προεδρικές εκλογές. Η εύθραυστη σχέση του Σε-ζουν με τη Γιου-ζιν επιδεινώνεται περαιτέρω, αλλά ενεργούν σαν το τέλειο ζευγάρι μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Σε-ζουν κάνει ένα ακόμα πετυχημένο κόλπο δημοσιότητας και το κοινό τον αποθεώνει ενώ η Γιου-ζιν παρακολουθεί τι συμβαίνει από την τηλεόραση. Ο πολιτικός αντίπαλος του Σε-ζουν, Γουάν -σου, παρακολουθεί επίσης την “παράσταση”, που δίνει στην τηλεόραση και αποφασίζει να επισκεφθεί τη Γιου -ζιν στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, ο Γουάν-σου μπαίνει στον ίδιο ανελκυστήρα με τον Ζε-χα, ο οποίος  τον αναγνωρίζει από το Ιράκ. Εξουδετερώνει τους σωματοφύλακές του και τον σημαδεύει με όπλο…

Αποκαλύπτεται ότι η εικόνα του Ζε-χα να σημαδεύει με όπλο τον Γουάν-σου,  ήταν όλα στη φαντασία του νεαρού. Ο Ζε-χα υποφέρει από μια κρίση πανικού αλλά δεν ξεχνά να ρωτήσει ποιος είναι ο Γουάν-σου και μαθαίνει πως είναι ο δεύτερος υποψήφιος για την προεδρία της χώρας και πως όσοι εργάζονται για τη Γιου-ζιν πιστεύουν ότι αυτός είναι  υπεύθυνος για την επίθεση εναντίον τους και το ατύχημα, που είχαν με το αυτοκίνητο. Ο Ζε-χα θυμάται να βλέπει τον Γουάν-σου να κάνει μια συμφωνία στο Ιράκ, με τη Ράνια, που ενεργούσε ως διερμηνέας του.

Λίγο αργότερα ακούστηκε ένας μονό πυροβολισμός και η Ράνια βρέθηκε νεκρή στο έδαφος. Ο Ζε-χα  σχεδιάζει μια επίθεση στον Γουαν-σου, που αποτυγχάνει, αλλά αναγνωρίζει έναν από τους φρουρούς του ως έναν από αυτούς, που είχαν επιτεθεί στον Σε-ζουν. Η Γιου-ζιν προσφέρει για δεύτερη φορά τη θέση του σωματοφύλακα στον Ζε-χα και τον πείθει πως αν αποδεχθεί τη θέση, η JSS θα τον βοηθήσει να πάρει εκδίκηση από τον Γουάν-σου.

Περιορισμένη σε ένα απομακρυσμένο κτήμα, η Αν-να ακούει τον σωματοφύλακά της να λέει ότι όσο η Γιου-ζιν είναι υπεύθυνη για όλα, ο Σε-ζουν δεν θα έρθει ποτέ να την επισκεφθεί. Η Αν-να πείθει τον εαυτό της ότι η Γιου-ζιν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο ο πατέρας της την αποφεύγει και δείχνει όλη της τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο της Γιου-ζιν. Ο Ζε-χα δέχεται τελικά την προσφορά εργασίας της Γιου-ζιν και κατευθύνεται στα κεντρικά γραφεία της JSS, όπου συμμετέχει σε προπόνηση μαζί με άλλους ασκούμενους υπό έναν δάσκαλο πολεμικών τεχνών. Ο Ζε-χα συστήνεται στα άλλα μέλη της ομάδας VIP με κωδικό όνομα “K2”.

Ο “Κ2” αναλαμβάνει νυχτερινή βάρδια στην Ενότητα Γ, που παρακολουθεί το ασφαλές σπίτι, όπου μένει η Αν-να. Ο Ζε-χα μαθαίνει ότι η Αν-να είναι κόρη του Σε-ζουν, η ύπαρξή της οποίας είναι γνωστή μόνο σε λίγους. Έχει επίσης ενημερωθεί για το κοινωνικό άγχος της Αν-να και τη διαταραχή πανικού που έχει όταν βρίσκεται σε έντονες λάμψεις φωτός. Κάθε γωνιά του σπιτιού καταγράφεται με κάμερες και ο Ζε-χα παρακολουθεί για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποια ασυνήθιστη κίνηση. Ο Ζε-χα ελέγχει την Αν-να στο δωμάτιό της πριν βγει έξω, όταν βλέπει μια φιγούρα στον τελευταίο όροφο…

  • Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ.  στο όνομα Κιμ Ζε-χα, το “Κιμ” είναι το επίθετο και το Ζε-χα είναι το όνομα του ήρωα.

https://www.star.gr/tv/seires/k2/
https://www.star.gr/tv/press-room/

 #StarK2                      

 Δευτέρα 8.6.20 στις 23:30  με διπλό επεισόδιο
και κάθε Δευτέρα και Τρίτη
αμέσως μετά το επεισόδιο του MasterChef 4