K 2: Νέα ξένη σειρά στο Star

K 2: Νέα ξένη σειρά στο Star

Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 00:10
και κάθε Δευτέρα και Τρίτη αμέσως μετά το επεισόδιο του MasterChef 4  

Ο Κιμ Ζε-χα είναι ένας κορυφαίος μισθοφόρος στρατιώτης, που εργάζεται για μια ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών, με την ονομασία Blackstone, στο Ιράκ.

Το ψευδώνυμό του είναι «Λύκος», αφού είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους στρατιώτες, επιδεικνύοντας γενναιότητα και εξαιρετικές δεξιότητες μάχης. Είναι ερωτευμένος με τη Ράνια, μια γυναίκα ιρακινής καταγωγής, η οποία εργάζεται επίσης σε στρατιωτική βάση. Ο Ζε-χα της κάνει πρόταση γάμου και της υπόσχεται να επιστρέψουν μαζί στην πατρίδα του για να παντρευτούν. Όμως η ζωή τους επιφυλάσσει μια τεράστια ανατροπή, όταν ο Ζε-χα γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της.

Ο Ζε-χα κατηγορείται άδικα για τον φόνο και αναγκάζεται να γίνει φυγάς για να ξεφύγει από την Interpol. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η αγαπημένη του δολοφονήθηκε αλλά καταφέρνει με αρκετές δυσκολίες, να επιστρέψει στο σπίτι του στην Κορέα.

Μια θυελλώδη νύχτα, μια σειρά από τυχαία περιστατικά γίνονται αφορμή για να γνωρίσει την πανίσχυρη Τσόι Γιου-ζιν, η οποία, μετά από μια κόντρα, που κλιμακώνεται επικίνδυνα, καλωσορίζει τον Ζε-χα στο σπίτι της ως σωματοφύλακα. Τώρα πια ο Ζε-χα είναι ο “Κ2” και καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τζανγκ Σε-ζoυν, του συζύγου της Γιου-ζιν και υποψήφιου προέδρου της χώρας.

Η ειδική αποστολή του Ζε-χα είναι  να προστατεύει την εξώγαμη κόρη του Σε-ζoυν, Κο Αν-να. Ο Ζε-χα δεν μπορούσε να φανταστεί πως μετά τα όσα πέρασε, θα συναντούσε ένα κορίτσι που θα τον έκανε να νιώσει, τον πόνο της, το παρελθόν της, την ενοχή της.

Η Αν-να, η οποία κρύβει ένα οδυνηρό παρελθόν, βρίσκεται κλεισμένη σε ένα ισπανικό μοναστήρι για 12 χρόνια εξαιτίας της Γιου-ζιν. Η Γιου-ζιν νιώθει μόνο περιφρόνηση για εκείνη, επειδή είναι κόρη της νεκρής ερωμένης του συζύγου της και δεν θέλει να εκτίθεται στον έξω κόσμο. Το κοινό πιστεύει ότι ο Σε-ζoυν και η Γιου-ζιν είναι το τέλειο ζευγάρι και η γνωστοποίηση της ύπαρξης της Αν-Να θα σαμποτάρει την πολιτική σταδιοδρομία τους.

Όταν μια σειρά από φωτογραφίες της Αν-Να δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Γιου-ζιν, εξοργίζεται και  αποφασίζει να τη φέρει πίσω στην Κορέα για να την παρακολουθεί καλύτερα και ο Ζε-χα γίνεται ο σωματοφύλακας της. Ενώ ο Ζε-χα αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνη, η φαινομενικά αφελής Αν-να σχεδιάζει να τον χρησιμοποιήσει για να πάρει την εκδίκησή της.

Το πρόσωπο, όμως, που θέλει να βλάψει περισσότερο από οποιονδήποτε την Αν-να είναι το αφεντικό του Ζε-χα, η αδίστακτη Γιου-ζιν, η οποία όμως κρύβει τον δικό της, προσωπικό πόνο. Προδόθηκε από τους 2 άντρες, που λάτρεψε: τον πατέρα και τον σύζυγό της. Από τότε έβαλε έναν υψηλό στόχο, να κάνει τον Σε-ζoυν πρόεδρο της χώρας.

Έχοντας χάσει κάθε ίχνος αγάπης μέσα της, το μόνο που λαχταρά είναι περισσότερη δύναμη και κοινωνική άνοδο. Η ύπαρξη της Αν-να είναι το εμπόδιο για να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της με τον Σε-ζoυν.

Ο Σε-ζoυν θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά για πρόεδρος, και για την προσωπική του επιτυχία, δεν δίστασε να εγκαταλείψει την ίδια του την κόρη. Τώρα πια, έχει βολευτεί με τις μεθόδους, που χρησιμοποιεί η γυναίκα του για να χειρίζεται  τα προβλήματα, που προκαλούν τα λάθη και οι επιπολαιότητές του. Αν κάποιος, ακόμη και η ίδια του η κόρη, σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του, ο Σε-ζoυν δεν θα διστάσει να κάνει οτιδήποτε για να το αποτρέψει. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες του.

Μια ακόμη ιστορία για ένα πλούσιο κορίτσι και τον σωματοφύλακά του;
Όχι σε αυτή την περίπτωση. Όλοι ζουν με πόνο.
Ένας άντρας, που ορκίζεται να μην αγαπήσει και να μην εμπιστευθεί ξανά.
Ένα κορίτσι, που θέλει να χρησιμοποιήσει την αγάπη με λάθος τρόπο.

Μια γυναίκα, που εγκατέλειψε την αγάπη και “αγκάλιασε” το κακό.
Ένας φιλόδοξος άντρας, με φανταχτερή εμφάνιση και σκοτεινά κίνητρα.
Τέσσερις ασυνήθιστοι χαρακτήρες, που ζητάνε μόνο ένα πράγμα: εκδίκηση.
Όμως η ζωή έχει πάντα τα δικά της σχέδια…

Δραματική, αισθηματική σειρά δράσης, νοτιοκορεατικής παραγωγής 2016

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κουάκ Τσανγκ-χουάν
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζι Τσανγκ-γουκ, Ιμ Γιουνά, Σονγκ Γουν-α, Τζο Σουνγκ-χα, Κιμ Καπ-σου, Λι Τσανγκ-ζιν, Σινγκ Ντονγκ-μιν 

  • Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 16 επεισόδια.
  • Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στη Νότια Κορέα και στην Ισπανία
  • Στη σειρά χρησιμοποιήθηκαν διάφορες τεχνικές μάχης, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων, taekwondo, aikido και jujutsu. Ήταν η πρώτη κορεάτικη τηλεοπτική παραγωγή, που παρουσίασε το εφέ Bullet Time.
  • Ο πρωταγωνιστής Τζι Τσανγκ-γουκ, λόγω του ρόλου του, έγινε ο υψηλότερα αμειβόμενος ηθοποιός για τηλεοπτική σειρά στη χώρα του. Για τις ανάγκες της σειράς παρακολούθησε ειδική προπόνηση και έκανε όλες τις δύσκολες σκηνές μάχης μόνος του, χωρίς να χρησιμοποιήσει κασκαντέρ.
  • Ο σκηνοθέτης της σειράς δήλωσε : “Εκτός από την υπέροχη ερμηνεία του πρωταγωνιστή Τζι Τσανγκ-γουκ, η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία της ανυπόφορης επιθυμίας και των πολιτικών αγώνων ανάμεσα στους ανθρώπους”.
  • Η σειρά έχει μεταδοθεί σε 19 χώρες

Οι χαρακτήρες της σειράς

Κιμ Ζε-χα

Ο Κιμ Ζε-χα είναι 34 ετών, πρώην  μισθοφόρος για μια ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών.  Βίωσε κάθε είδους μάχες και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο Ιράκ, που του επέτρεψαν να δείξει τις ικανότητές του.

Αλλά όταν δολοφονήθηκε  η κοπέλα, την οποία ήθελε να παντρευτεί, κατηγορήθηκε ψευδώς ότι τη σκότωσε, και έκτοτε έγινε φυγάς.

Επιστρέφει κρυφά στην Κορέα αλλά εντοπίζεται από την Τσόι Γιου-ζιν, η οποία τον προσλαμβάνει ως σωματοφύλακα της Κο Αν-να, της παράνομης κόρης του συζύγου της, η  ύπαρξη της οποίας δεν πρέπει να γίνει ποτέ γνωστή στο κοινό.

Ο Ζε-χα είναι σκληρός και γοητευτικός  με εξαιρετικές ικανότητες στη μάχη.

Κο Αν-να

Η Κο Αν-να είναι 21 ετών και άγνωστη κόρη του υποψήφιου προέδρου, Τζανγκ Σε-ζoυν. Η μητέρα της ήταν μια διάσημη ηθοποιός, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών όταν η Αν-να ήταν μόλις 9 ετών. Οι θολές αναμνήσεις της Αν-να, από  τα παιδικά της χρόνια, την κάνουν να  πιστεύει ότι εκείνη ευθύνεται για τον  θάνατο της μητέρας της και νιώθει τρομερές ενοχές.

Η Αν-να, μετά τον θάνατο της μητέρας της, δεν ξεπέρασε ποτέ το τραύμα και αναπτύσσει κοινωνικό άγχος και πανικό, όποτε έρχεται αντιμέτωπη με φλας και δημοσιότητα. Η παράνομη σχέση της μητέρα της με τον Σε-ζoυν ανακαλύπτεται  γρήγορα από την Τσόι Γιου-ζιν, η οποία ανάγκασε την Αν-να να φύγει από τη χώρα. Η Αν-να βρίσκεται ουσιαστικά επί 12 χρόνια παγιδευμένη σε ένα μοναστήρι στην Ισπανία και προσπαθεί να δραπετεύσει πολλές φορές.

Κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές προσπάθειές της,  φωτογραφίζεται από έναν σχεδιαστή μόδας και κάνει αίσθηση στο Διαδίκτυο. Έτσι η Γιου-ζιν αναγκάζεται απρόθυμα να τη φέρνει πίσω στην Κορέα για να την παρακολουθεί στενά. Η Αν-να ερωτεύεται το νέο της σωματοφύλακα, Ζε-χα αλλά προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την αγάπη της για να εκδικηθεί  την Γιου-ζιν. Η Αν-να είναι όμορφη και έχει  αγγελική εμφάνιση.

Τσόι Γιου-ζιν

Η Τσόι Γιου-ζιν είναι 47 ετών, μια ισχυρή, ισορροπημένη, μορφωμένη γυναίκα, που προσποιείται την ταπεινή νοικοκυρά στο κοινό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας φοβερός δικτάτορας. Όλα πρέπει να γίνονται με τον δικό της τρόπο. Ο απώτερος στόχος της είναι να κερδίσει ο σύζυγός της, Τζανγκ Σε-ζoυν, τις εκλογές και να γίνει

Πρόεδρος. Θέλει να  χρησιμοποιήσει τη δύναμή του για να εξοστρακίσει τον αλαζονικό αδερφό της από τον Όμιλο JB, ο οποίος είναι σήμερα πρόεδρος. Η Γιου-ζιν ήταν πάντα το έξυπνο και υπεύθυνο παιδί της οικογένειας, αλλά ο πατέρας της δεν μπορούσε να δεχτεί μια γυναίκα ως διάδοχο της οικογενειακής επιχείρησης.

Έτσι,  ο Όμιλος JB παραδόθηκε στον λιγότερο ικανό, ετεροθαλή αδελφό της. Επίσης, η Γιου-ζιν ήταν αφελής και ερωτεύθηκε τον Σε-ζoυν, έναν άπειρο πολιτικό, ο οποίος τη φλέρταρε με στόχο την περιουσία  και το κοινωνικό της υπόβαθρο. Ο Σε-ζoυν δεν ήταν ποτέ πιστός και είχε σχέση με μια ηθοποιό, ένας έρωτας που καρπός του είναι η κόρη του, Αν-να.

Αυτή η αλήθεια κατέστρεψε τη ζωή της Γιου-ζιν, που τη μετέτρεψε σε ένα φιλόδοξο τέρας. Ήθελε να κερδίσει την απόλυτη δύναμη, ώστε κανείς να μην μπορεί να τη βλάψει πια. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα και δύναμη έχει, δεν μπορεί να ξεπεράσει τη μοναξιά της. Η Γιου-ζιν είναι χαριτωμένη, κομψή και χαρισματική.

Τζανγκ Σε-ζoυν

Ο Τζανγκ Σε-ζoυν είναι 50 ετών, ένας κομψός άντρας και φιλόδοξος  πολιτικός, που ζει στη σκιά της συζύγου του, Τσόι Γιου-ζιν, η οποία άνοιξε το δρόμο για την πολιτική του καριέρα. Τελικά πρόδωσε την αγάπη της ζωής του και την κόρη του Κο Αν-να, για να αποκτήσει δύναμη και φήμη.

Τώρα ζει άνετα ως μαριονέτα της Γιου-ζιν, που φροντίζει να κρύψει κάθε πρόβλημα που προκαλεί, συμπεριλαμβανομένων των εξωσυζυγικών σχέσεων, που έχει με διάφορες γυναίκες.

Ο Σε-ζoυν απειλεί την Γιου-ζιν δηλώνοντας ότι αν συμβεί κάτι στην Αν-να, ο γάμος τους θα τελειώσει. Έτσι η Γιου-ζιν κάνει τα πάντα για να προστατεύσει αλλά και να κρατήσει μακριά την Αν-να από τον έξω κόσμο.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Δευτέρα 1/6
Επεισόδιo 1

Ο Κιμ Ζε-χα,  ένας πρώην πράκτορας, είναι πλέον φυγάς μετά την άδικη κατηγορία για τη δολοφονία της φίλης του στο Ιράκ. Βρίσκει κρυφά το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του, στην Κορέα και εργάζεται ως τεχνικός banner ((τα άτομα που κρεμάνε πανό, πινακίδες κλπ σε ψηλά κτίρια). Αλλά ο Ζε-χα  προσελκύει ακούσια την προσοχή της Τσόι Γιου-ζιν, της συζύγου του υποψηφίου για την προεδρία της χώρας, η οποία είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε τίποτα και σε κανέναν να την εμποδίσει να ανέβει στην εξουσία. Ο Ζε-χα,  άθελα του γίνεται μάρτυρας της εξωσυζυγικής σχέσης του  συζύγου της Γιου-ζιν,  του Τζανγκ Σε-ζoυν, η οποία αν αποκαλυφθεί θα είναι επιζήμια για την προεδρική του εκστρατεία…

Τρίτη 2/6
Επεισόδιo 2

Η Γιου – ζιν προσπαθεί να σκοτώσει τον Ζε – χα αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχε υπολογίσει και ο Ζε – χα την απειλεί ώστε να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Τα προβλήματα, που καλείται να διαχειριστεί η Γιου – ζιν όταν η Αν – να, η κρυμμένη παράνομη κόρη του Σε – ζουν, δραπετεύει από ένα ισπανικό μοναστήρι, όπου βρίσκεται για χρόνια έγκλειστη. Η Αν – να κάνει αίσθηση στο Διαδίκτυο όταν ένας σχεδιάστης τραβάει μια φωτογραφία της. Τότε, η Γιου – ζιν διατάζει αναγκαστικά την Αν – να, να επιστρέψει στην Κορέα για να την παρακολουθεί στενά…

***Σημ: Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ.  στο όνομα Κιμ Ζε-χα, το “Κιμ” είναι το επίθετο και το Ζε-χα είναι το όνομα του ήρωα ***

https://www.star.gr/tv/seires/k2/

https://www.star.gr/tv/pressroom/