It’s Show Time! Ο Νίκος Κοκλώνης παντρεύει τη Σταρ Ελλάς με έναν νομά ράπερ, τη βασίλισσα των πανηγυριών, το απόλυτο pop είδωλο των 90s και τον τραγουδιστή που θα μας κάνει να «πετάξουμε ψηλά»

It’s Show Time! Ο Νίκος Κοκλώνης παντρεύει τη Σταρ Ελλάς με έναν νομά ράπερ, τη βασίλισσα των πανηγυριών, το απόλυτο pop είδωλο των 90s και τον τραγουδιστή που θα μας κάνει να «πετάξουμε ψηλά»

Όταν η παράδοση και το δημοτικό τραγούδι παντρεύονται με λαϊκές μελωδίες, όταν η δεκαετία του ’90 συναντά τη σύγχρονη ελληνική ραπ και όλα « μπερδεύονται» όμορφα, όταν η σκηνή του “It’s show time” μετατρέπεται σε πασαρέλα για να περπατήσει επάνω της μια σχεδόν δίμετρη εστεμμένη Ελληνίδα καλλονή, τίποτα δεν είναι προβλέψιμο και όλα αν ανατρέπονται.  Γιατί το It’s Show Time αγαπά τις εκπλήξεις και τις ανατροπές.

Ο Νίκος Κοκλώνης βάζει φωτιά στο Σαββατόβραδο με καλεσμένους που ανεβαίνουν στη σκηνή και απογειώνουν τη διάθεση.

Η «βασίλισσα» του πανηγυριού, Χαρά Βέρρα παίρνει το μικρόφωνο, αυτοσχεδιάζει και ξεσηκώνει το κοινό με τη μαγική φωνή της, κάνει… ζημιές  και ανοίγει την καρδιά της στον Νίκο Κοκλώνη. Συγκινημένη, διηγείται στον Νίκο την αντίδραση του πατέρα της όταν του δήλωσε πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το παραδοσιακό τραγούδι και θυμάται την πρώτη φορά που ανέβηκε σε σκηνή.

Ανακαλεί τα πιο αστεία περιστατικά που έχει ζήσει σε πανηγύρια και μιλά για τον τραυματισμό της όταν ένας θαμώνας σε παραδοσιακό γλέντι που τραγουδούσε από τον ενθουσιασμό του της πέταξε ένα… τραπέζι! Κάνοντας έναν απολογισμό της προσωπικής της ζωής εξομολογείται στον Νίκο το λόγο που αποφάσισε να παντρευτεί σε πολύ μικρή ηλικία και του αποκαλύπτει ποιος είναι σήμερα ο φύλακας-άγγελός της.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παίρνει ο Ηλίας Βρεττός που εισβάλει στη σκηνή και μας κάνει να « πετάξουμε ψηλά» με τα τραγούδια του. Πιο εξομολογητικός από ποτέ, ο τραγουδιστής που έχει αποδείξει πως δεν « μασάει» σε οποιαδήποτε δυσκολία, διηγείται στον Νίκο σημεία-σταθμούς της ζωής του και περιγράφει ένα άγνωστο περιστατικό, όταν πελάτης σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε τον απείλησε με όπλο.

«Ιt’s show time” και το απόλυτο pop είδωλο της δεκαετίας του ’90, η εκρηκτική Σαμπρίνα, ανεβαίνει στη σκηνή, μαγνητίζει το κοινό και τραγουδά μεγάλες επιτυχίες που την καθιέρωσαν. Η «Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον» μιλά για πρώτη φορά για τις τρεις προτάσεις γάμου που δέχτηκε και δεν αποδέχτηκε, πέρα από το γάμο της με τον Παναγιώτη Λιαδέλη, μιλάει για την ξεχωριστή της σχέση με το γιο της και υποβάλλεται σε μια πρωτότυπη γευστική δοκιμασία.

H Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα, με νέο look μπαίνει με βηματισμό γαζέλας στο πλατό του “It’s showtime”, μας κάνει μαθήματα πασαρέλας και εξομολογείται στον Νίκο Κοκλώνη τα πάντα. Τι την έκανε να αποφασίσει να αλλάξει στοιχεία της εμφάνισής της; Μετανιώνει για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει; Τελικά τι ύψος έχει; Ο Νίκος Κοκλώνης μετρά τις διαστάσεις της Ιωάννας και όχι μόνο…

Όλα αυτά πριν τραγουδήσει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο την επιτυχία του «Αχ Κουνελάκι» ο πιο hot right now ράπερ της Ελληνικής μουσικής σκηνής, o Μάικ, που γνωρίσαμε μέσα από τους Νομάδες.

“It’s show time” και τα βράδια του Σαββάτου εξελίσσονται στο πιο κεφάτο τηλεοπτικό πάρτι.

Το Σάββατο 4 Μαΐου, στις 20.00 στο OPEN. #Itsshowtimegr