Ηθοποιός του The Crown: «Δεν με νοιάζει αν τα στήθη μου φτάσουν μέχρι τον αφαλό»

Ηθοποιός του The Crown: «Δεν με νοιάζει αν τα στήθη μου φτάσουν μέχρι τον αφαλό»

Η Gillian Anderson αποκάλυψε ότι έχει σταματήσει να φοράει σουτιέν και ότι δεν σκοπεύει να ξαναβάλει αυτό το τόσο άβολο, όπως το αποκάλεσε, εσώρουχο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μιλώντας σε ένα Instagram Live, μεταξύ άλλων εξήγησε: «Δεν φοράω πια σουτιέν. Δεν μπορώ, λυπάμαι. Δεν με νοιάζει αν το στήθος μου φτάσει μέχρι τον αφαλό. Δεν πρόκειται να φορέσω σουτιέν, είναι τόσο γ@μημέν@ άβολο».

Μάλιστα, με την απόφαση της Gillian Anderson ταυτίστηκαν πολλές γυναίκες που επίσης δυσφορούν με το σουτιέν, ενώ στα Ιnstagram το βίντεο συγκεντρώνει περισσότερες από 460.000 προβολές και πολλά σχόλια από γυναίκες που επίσης έχουν σταματήσει να φορούν σουτιέν.

«Δεν φοράω πια σουτιέν. Φοράω μπλουζάκια που έχουν στήριξη σουτιέν. Πολύ πιο άνετα », έγραψε follower της ηθοποιού.

Ενώ μια άλλη γυναίκα πρόσθεσε: «Αν η Anderson, που έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα και Emmy, λέει όχι στα σουτιέν, ποιες είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε».

«Δεν φοράω ποτέ σουτιέν και ακούω συχνά άσχημα σχόλια για αυτό. Με χαροποιεί λοιπόν πολύ που σταμάτησε και η Gillian να φοράει», αναφέρει ένα ακόμη σχόλιο.

Μάλιστα, το «κίνημα της θηλής», η λεγόμενη εκστρατεία Free the Nipple, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον εδώ και αρκετά χρόνια στα social media, αλλά η «απελευθέρωση» από τα σουτιέν άρχισε να συζητείται ανοιχτά κατά τη διάρκεια του lockdwn, όταν πολλές γυναίκες που εργάζονταν από το σπίτι έδωσαν προτεραιότητα στην άνεση όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές.