Ηρώ Μουκίου για τον Μιχάλη Ασλάνη: «Έλεγε ότι περνούσε κατάθλιψη αλλά δεν απευθυνόταν»

Ηρώ Μουκίου για τον Μιχάλη Ασλάνη: «Έλεγε ότι περνούσε κατάθλιψη αλλά δεν απευθυνόταν»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”, βρέθηκε η Ηρώ Μουκίου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλία της με τον Μιχάλη Ασλάνη και την κατάθλιψη που φέρεται να τον οδήγησε στον θάνατο.

«Με τον Μιχάλη Ασλάνη ήμασταν πολύ φίλοι. Γνωριστήκαμε μέσα από παρέες και δεν ξέρω πως, εκείνη την εποχή σχεδίαζε ρούχα εμπνευσμένα από την Ανατολή, τα χαρακτηριστικά μου τον ενέπνευσαν να κάνει και μια νέα κολεξιόν την οποία διαφήμισα κιόλας εγώ. Πήγαινα και σε μια σχολή για να μάθω λίγο να βάφομαι, να φτιάχνομαι γιατί ήμουν λίγο πιο αγοροκόριτσο. Εκεί ερχόταν ο Μιχάλης και έκανε μόδα, εκεί γνωριστήκαμε αρχικά και μετά ξαναβρεθήκαμε μέσα από παρέες. Έμαθα τόσο πολλά από τον Μιχάλη» ανέφερε η Ηρώ Μουκίου.

Στη συνέχεια, η Ηρώ Μουκίου ανέφερε πως ο Μιχάλης Ασλάνης πολλές φορές δήλωνε ότι έχει κατάθλιψη, ωστόσο όταν οι φίλοι του πήγαιναν να τον πλησιάσουν για να τον βοηθήσουν, εκείνος κλεινόταν στον εαυτό του.

«Ο Μιχάλης το έλεγε ότι περνούσε κατάθλιψη αλλά δεν απευθυνόταν. Μπορεί να το δηλώνεις αλλά όταν ο άλλος πάει να έρθει λίγο πιο κοντά σου, δεν απευθύνεσαι. Τη δύσκολη στιγμή δεν απευθυνόταν. Προσπαθήσαμε να τον προσεγγίσουμε. Είναι λεπτό θέμα. Το έλεγε αλλά όταν προσπαθούσε να πάμε λίγο πιο κοντά κλεινόταν, δε σε άφηνε να σκάψεις πάρα πολύ μέσα του» είπε η Ηρώ Μουκίου.