Ηρώ: «Ήταν απόφαση ζωής να μεγαλώσω μόνη μου τον γιο μου, ήταν δύσκολο»

Ηρώ: «Ήταν απόφαση ζωής να μεγαλώσω μόνη μου τον γιο μου, ήταν δύσκολο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη, παραχώρησε η Ηρώ Λεχουρίτη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε έρθει στο μαιευτήριο το 2003 και ήρθε να συζητήσουμε για να δουλέψουμε μαζί. Γελάσαμε πάρα πολύ και ξεκίνησε μια συνεργασία 15 μέρες αφότου είχα γεννήσει με τον γιο μου να τον έχω μαζί μου πέρα – δώθε στο μαγαζί», είπε η Ηρώ.

«Η μητρότητα ήταν ένας λόγος από αυτούς που τραβήχτηκα λίγο πίσω από τα πράγματα γιατί ήθελα να μεγαλώσω εγώ τον Γιώργο. Ο γιος μου έχει περάσει μαζί μου απίστευτες στιγμές, ερχόταν μαζί μου σε όλες τις συναυλίες, έχει κοιμηθεί κάτω από μπάρες, στα καμαρίνια, παντού», πρόσθεσε η τραγουδίστρια για τον γιο της.

«Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είχε έρθει στο μαιευτήριο το 2003 και ήρθε να συζητήσουμε για να δουλέψουμε μαζί. Γελάσαμε πάρα πολύ και ξεκίνησε μια συνεργασία 15 μέρες αφότου είχα γεννήσει με τον γιο μου να τον έχω μαζί μου πέρα – δώθε στο μαγαζί.

Για την απόφασή της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της: «Σήμερα που ο γιος μου είναι 19,5 ετών, νομίζω αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι αυτό που ήθελα να είναι. Ήταν δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί. Ήταν απόφαση ζωής. Δεν με ενόχλησε τίποτα, ούτε τι θα πει ο κόσμος… Οι κοινωνίες προχωράνε και είναι αποδεδειγμένο αυτό», είπε η Ηρώ Λεχουρίτη.