Ηρακλής: “Ο Ανδρέας δεν κέρδισε και αυτό τον έχει πειράξει”

Ηρακλής: "Ο Ανδρέας δεν κέρδισε και αυτό τον έχει πειράξει"

Μετά το τέλος του GNTM, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες ότι ο ίδιος πήγε στο reality για το μόντελινγκ, ενώ ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ για το χρηματικό έπαθλο.

«Νομίζω η φάση του μόντελινγκ απαιτεί και λίγο χρήμα. Άμα θες να κάνεις κάτι καλά και να είσαι καλός δεν το κάνεις τσάμπα. Ο καθένας έχει τους στόχους του, εγώ προσωπικά θέλω να κάνω αυτό που μου αρέσει και να μπορώ να ταΐσω και την οικογένειά μου από αυτό. Είναι λογικό ότι ο Ανδρέας παίζει να πειράχτηκε, να τον πείραξε το γεγονός ότι δεν κέρδισε», απάντησε με ειλικρίνεια ο Ηρακλής.

«Ο Ανδρέας έτυχε να μην ανταμειφθεί, να μη συνειδητοποιήσει ακόμα την κατάσταση που βρίσκεται και ότι δεν έχει κερδίσει και αυτό τον έχει πειράξει λίγο», πρόσθεσε ο Ηρακλής.

«Μου φαίνεται περίεργο, απλά αποδέξου τι έχει γίνει», δήλωσε στη δήλωση του πρώην συμπαίκτη του ότι αν κέρδιζε θα μοιραζόταν το έπαθλο με τους άλλους δύο.

Ακόμα δήλωσε ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν από τους πρώην συμπαίκτες του παρά μόνο με την Παρασκευή.

Παράλληλα, μίλησε ξανά για την πρώην σύντροφό του, Αγγελική αποκαλύπτοντας ότι αν και χωρισμένοι έχουν καλές σχέσεις.

«Με τη Μαρινέλα είμαστε φίλοι», δήλωσε στο τέλος για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι με την Κρητικιά πρώην παίκτρια του GNTM.