Ιωάννα Τούνη: «Ποιος θα πίστευε ότι θα με έβλεπε σε μοναστήρι αντί για ξαπλώστρα στην Ψαρρού»

Ιωάννα Τούνη: «Ποιος θα πίστευε ότι θα με έβλεπε σε μοναστήρι αντί για ξαπλώστρα στην Ψαρρού»

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, στη Μονή του Αγίου Εφραίμ βρέθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου προκειμένου να πάρει την ευχή ο γιος της ο οποίος σαράντισε.

Μάλιστα, μαζί της ήταν και η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία επισκέπτεται συχνά τη Μονή και το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ.

«Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα με τα δικά μου νέα, χθες που λέτε πήγαμε με τη Δήμητρα για να σαραντίσουμε το μωράκι και να πάρει την ευχή του σαραντισμού, παρότι που το μωράκι πάει για φαντάρος. Είναι 50 plus ημερών, δεν πειράζει, όλα καλά.

Εν τω μεταξύ πήγαμε και σε ένα μοναστήρι και η Δήμητρα μου έφερε μια φούστα αστραγάλου και δεν ξέρω και πού τις έχει βρει αυτές τις φούστες και μου είπε ότι πρέπει να τη φορέσω. Ήμασταν πολύ χαριτωμένα αστείες γιατί είναι αυτή η αντίφαση που από τη μία έχεις τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Ιωάννα Τούνη με τα μίνια έξω και πολλά άλλα και από την άλλη είναι αυτό. Λέω… Χριστέ μου!» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη μέσα από το βίντεο που ανέβασε στο instagram.

«Ποιος θα το πίστευε πριν από ένα χρόνο, ότι θα έβλεπε την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Ιωάννα Τούνη σε μοναστήρι αντί για ξαπλώστρα στην Ψαρρού; Μεγαλώνουμε και είναι σημαντικό να εξελισσόμαστε με το πέρασμα του χρόνου», σχολίασε στην ανάρτησή της.