Ιωάννα Τούνη για το Survivor: “Με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα”

Ιωάννα Τούνη για το Survivor: “Με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν η Ιωάννα Τούνη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση που της έγινε να πάρει μέρος στο “Survivor” και ξέσπασε εναντίον όσων χρησιμοποιούν το όνομά της ως διαφημιστικό κόλπο.

«Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ ότι φεύγω για το Survivor. Δεν φεύγω για το “Survivor”. Όντως με είχαν πάρει τηλέφωνο, είχαμε μια επικοινωνία, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κοντά στο να το κλείσουμε. Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα ως διαφημιστικό κόλπο χωρίς να συναινέσω», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ποιος, δηλαδή δεν γίνεται να βγάζουν ακόμα και τα ποσά…».

«Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και τους λέω ότι έχω δυο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, έχω υπαλλήλους, δεν γίνεται να τα αφήσω όλα και το κινητάκι μου. Δεν με πειράζει ούτε οι αντίξοες συνθήκες ούτε η πείνα, με πειράζει ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω όλο το επαγγελματικό μου κομμάτι», δήλωσε η Ιωάννα.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε ότι της είχε γίνει πρόταση να πάει στο reality επιβίωσης και την πρώτη χρονιά που βγήκε από το “My Style Rocks” και εκείνη το επιβεβαίωσε.

«Και με το Just the 2 of us είχα μία συζήτηση», πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη ενώ εξήγησε ότι το γεγονός ότι ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη είναι ανασταλτικός παράγοντας ώστε να πάρει μέρος σε κάποιο τηλεοπτικό show ή reality που διαρκεί μήνες.