Ιωάννα Τούνη για 35χρονο που κατoνόμασε: «Αν νιώθει θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο»

Ιωάννα Τούνη για 35χρονο που κατoνόμασε: «Αν νιώθει θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο»

H Ιωάννα Τούνη με αφορμή το revenge porn video που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, έχει βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, έχει ξεσπάσει μια έντονη διαμάχη ανάμεσα σε αυτή και τον άντρα που φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, καθώς η Ιωάννα αποκάλυψε δημόσια το όνομά του ενώ εκείνος μετά την δημοσιοποίηση του ονόματός του κινήθηκε νομικά εναντίον της αφού ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα της υπόθεσης.

Ενώ η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ανάρτησε ένα Instagram story γράφοντας πως αν ο 35χρονος δηλώνει δημόσια θύμα θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία του τρίτου ατόμου που τράβαγε το βίντεο.

«Μια γυναίκα που την τραβούν βίντεο χωρίς να το ξέρει την ώρα που κάνει μεθυσμένη σεξ και μετά την ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι το θύμα. Αν ο άντρας που κάνει μαζί της σεξ, νιώθει επίσης θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο για να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν την άκρη. Αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.