Ιωάννα Τούνη: «Δεν υπάρχει πλέον κ@λος, έχει γίνει κοιλιά»

Ιωάννα Τούνη: «Δεν υπάρχει πλέον κ@λος, έχει γίνει κοιλιά»

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που σε λίγο καιρό θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπήκε στον μήνα της και σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο τους.

Η Ιωάννα που δημοσιεύει συχνά τις σκέψεις της στα social media για τις αλλαγές στο σώμα της, θέλησε να δείξει στους followers της πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

«Και με την κοιλιά τούρλα πλέον, δες εδώ πέρα κατάσταση. Αυτό! Δεν υπάρχει πλέον κ@λος, έχει γίνει κοιλιά. Αυτό δε ξέρω πως έχει συμβεί. Πραγματικά. Πάω να βάψω ριζά τέλος πάντων. Επειγόντως όμως, επειγόντως» λέει η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ σχετικά με τις αλλαγές στο σώμα της λόγω εγκυμοσύνης, η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει σε παλιότερη ανάρτησή της: «Επειδή στην εγκυμοσύνη αλλάζει απότομα στο σώμα της γυναίκας, ανοίγουν τα κόκκαλα και πηγαίνουν τα όργανα στο πλάι, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το μωρό, πονάς πολύ. Ειδικά στους τελευταίους μήνες. Το έχω αμελήσει πολύ, αλλά βοηθάει η γυμναστική».