Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος οι…»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος οι…»

Με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της στο Instagram που της ευχήθηκαν για την ονομαστική της εορτή, ενώ έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής.

Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η  παρουσιάστρια που σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της από τον Κωνσταντίνο Δανιά, δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία όπου την βλέπουμε να ποζάρει με το αγαπημένο της σκυλάκι ενώ διακρίνεται έντονα η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές…Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε….καλό όνειρο… Αυτά που λέτε από το σπίτι μας» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.