Ιωάννα Μαλέσκου: «Η θέση μου είναι λεπτή, όταν έρθει η ώρα θα…»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Η θέση μου είναι λεπτή, όταν έρθει η ώρα θα...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

H παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα τονίζοντας πως το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΙ είναι ακόμη ενεργό γι’ αυτό και δεν μπορεί να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

«Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Καλά νιώθω. Οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν. Φαντάζομαι ότι πιο πολύ σκεφτόμαστε όλοι το καλοκαίρι και την ξεκούραση παρά αυτό το φορτίο. Είμαστε όλοι καλά. Ήταν μια ανταγωνιστική χρονιά όπως είναι όλες. Και η ζώνη η δική μας είναι άκρως ανταγωνιστική, όμως νομίζω ότι με αξιοπρέπεια και ποιότητα ανταπεξερχόμαστε ακόμα. Ακόμα δεν έχω ανακοινώσει τι θα κάνω. Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Πριν ανακοινώσει ο σταθμός στον οποίο βρίσκομαι τι θα κάνω ή τι δε θα κάνω, η θέση μου είναι πάρα πολύ λεπτή. Όταν έρθει η στιγμή, θα πω και εγώ αυτά που ετοιμάζομαι να κάνω» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε η παρουσιάστρια: «Η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ δεν έχει κλείσει ακόμα. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα μπορώ να έχω μια πλήρη εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, για να είμαι εδώ και να τιμώ το συμβόλαιό μου, πάει να πει ότι είμαι καλά,.. Στο τηλεοπτικό κομμάτι ζυγίζω πολύ περισσότερο τα πράγματα που θα μου ταίριαζαν. Ποτέ δε λέω “όχι” σε κάτι που θεωρώ ότι θα ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου».