Introducing … POL GRANCH!

Introducing ... POL GRANCH!

INTRODUCING… POL GRANCH
TO NEXT BIG THING ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!

“TE QUIODIO”

Pol Granch συνεχίζει να εξελίσσεται με άλματα μετά την μεγάλη νίκη του στο XFactor Ισπανίας και μας παρουσιάζει το single “Te Quiodio”, από το επερχόμενο debut album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους. Ο νεαρός καλλιτέχνης πέρασε όλο το καλοκαίρι  κάνοντας πολλές συναυλίες και δουλεύοντας πάνω στην μουσική του. Πλέον είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει την πρόοδό του και το ιδιαίτερο στυλ του που χαρακτηρίζεται από την μίξη διαφόρων ειδών μουσικής.

Το “Te Quiodio” δείχνει την πιο ρομαντική πλευρά του Granch. Είναι ένα αργό αλλά δυναμικό τραγούδι με ρυθμικά μπάσα και την χαρακτηριστική χροιά του Pol να ολοκληρώνει το track. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα μοναδικό music video που ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός παίζει το ρόλο ενός ερωτευμένου loser.

Ο Pol Granch, χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη προσωπικότητά του σαν καλλιτέχνης, την χαρακτηριστική του φωνή και το ευρύ φάσμα του ρεπερτορίου του.

Ο μεγάλος νικητής του XFactor Ισπανίας αυτή την στιγμή ολοκληρώνει το debut album του και συνεχίζει την πετυχημένη περιοδεία του.

To “Te Quiodio” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Βρείτε το εδώ.