Ηλίας Καμπακάκης – Βροχή | Νέο τραγούδι

Ηλίας Καμπακάκης - Βροχή | Νέο τραγούδι

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΝΕΟ MUSIC VIDEO

«ΒΡΟΧΗ»

ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ, ART

Ο Ηλίας Καμπακάκης, ο ιδιαίτερος ερμηνευτής και συνθέτης, μας παρουσιάζει το νέο του single «Βροχή» σε στίχους και μουσική του ίδιου.  

Ο αισθαντικός και αγαπημένος δημιουργός με το δικό του, ιδιαίτερο ηχόχρωμα που πάντα βρίσκει στόχο στις καρδιές μας, επιστρέφει ανανεωμένος και διαφορετικός, μ΄ ένα τραγούδι σε λαϊκούς δρόμους που θα κάνει τη διαφορά!

Στο video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, βλέπουμε αυτό ακριβώς που είναι ο Ηλίας, όλα αυτά που εκπέμπει στα live του! Ενέργεια, αλήθεια, ένταση, δυναμισμό!

Η «Βροχή» του Ηλία θα μας «πλημμυρίσει» με έντονα συναισθήματα και θα μας κάνει να την τραγουδήσουμε και να την αφιερώσουμε δυνατά, σε έρωτες που τέλειωσαν νωρίς… αλλά μας έχουν αφήσει το σημάδι τους!  

Αυτή τη περίοδο, ο Ηλίας Καμπακάκης εμφανίζεται με την μπάντα του σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο, γεμίζοντας ασφυκτικά κάθε φορά τους χώρους αυτούς,  χαρίζοντάς μας πάλι με τα τραγούδια και την ενέργεια του την παρεΐστικη διάθεση που μας είχε λείψει.  

Δείτε εδώ το Official Music Video του τραγουδιού στο YouTube:
https://youtu.be/AKOsp3K624E 

Εδώ θα βρείτε το τραγούδι σε wav mp3 & υλικά για τα social media:
https://umusic.box.com/s/g265zjpc0d3grh1r82o3mk7x5rk6xsip

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://IliasKampakakis.lnk.to/Vrohi

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

Το νέο τραγούδι «Βροχή» κυκλοφορεί από τη Minos EMIa Universal Music Company!