Ιάσονας Παπαδάκης: «Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Καλημέρα Ελλάδα»

Ιάσονας Παπαδάκης: «Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Καλημέρα Ελλάδα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», παραχώρησε ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας.

Μεταξύ άλλων ο νεαρός μίλησε για την μακρόχρονη διαδρομή του πατέρα του στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, ενώ σχολίασε τον αδερφό του Φοίβο και την συμμετοχή του στο J2US.

«Θα μπορούσε να συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα όταν θα αποχωρήσει ο πατέρας μας, όσον αφορά τις δυνατότητες. Τώρα, άμα θελήσει να αφήσει αυτή την εκπομπή χωρίς το όνομα Παπαδάκης να πρέπει να είναι κολλημένο, είναι δική του επιλογή. Εγώ πιστεύω πως ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει του χρόνου, ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να υπάρχει το Καλημέρα Ελλάδα στην καθημερινότητα του. Ακόμα κι ας είναι σε μια πιο συμβουλευτική θέση αλλά να πω την αλήθεια ούτε αυτός νομίζω ότι ξέρει τι ακριβώς θα γίνει του χρόνου» είπε ο Ιάσονας Παπαδάκης.

Ενώ στη συνέχεια ο μικρός γιος του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ανέφερε: «Δεν έχω θέμα να με συνδυάζουν με τον πατέρα μου. Δηλαδή σαν κομπλιμέντο το παίρνω γιατί αν μου πει κάποιος ότι είμαι σαν τον πατέρα μου… θα μπορούσα να είμαι σαν κάποιους πολύ χειρότερους. Άρα δεν έχω θέμα».

«Τον χαίρομαι πραγματικά πολύ τον Φοίβο στο J2US. Επειδή όπως το έχετε καταλάβει κιόλας, δεν το λέω κρυφό, ο Φοίβος έχει μια αυστηρότητα στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του η οποία σπάει εντελώς όταν βγαίνει στη σκηνή. Ότι θα έχει καλή πορεία, το περίμενα επειδή είναι ωραίο παιδί ο Φοίβος και έχει ένα ταλέντο στο τραγούδι και αυτός. Τον βλέπω και νικητή του J2US αλλά δίνω και μια ελπίδα μεγάλη στη Φελίσια Λαπάτη» πρόσθεσε ο Ιάσονας Παπαδάκης για τον αδερφό του, Φοίβο.