Ιάκωβος Μυλωνάς: “Όταν είπα ότι θα έρθω στην εκπομπή, αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες δεν θα κοιμήθηκαν”

Ιάκωβος Μυλωνάς: “Όταν είπα ότι θα έρθω στην εκπομπή, αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες δεν θα κοιμήθηκαν”

Καλεσμένος στην εκπομπή “T-Live” της Τατιάνας Στεφανίδου, βρέθηκε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες για σεξουαλική και λεκτική βία στον χώρο του θεάτρου, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Εγώ προσωπικά έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις άπειρες. Από τη στιγμή που ήρθε η πρόσκλησή σου για την εκπομπή και είπα ότι θα έρθω σε σένα, φαντάζομαι ότι δε θα κοιμήθηκαν αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες. Γνωστοί σκηνοθέτες που έλεγες “Αχ Θεέ μου θα βρω δουλειά και θα ανοίξει η καριέρα μου” να σου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Ο ένας σκηνοθέτης να σου ανοίγει την πόρτα με τη ρόμπα και να σου λέει “είμαι γκέι” σε οντισιόν Εθνικού Θεάτρου. Δικό μου βίωμα είναι αυτό. Και να μου λέει “είσαι κι εσύ γκέι; Θες να κάνουμε κάτι;”. Δεν είναι ότι βρεθήκαμε σε κάποιο μπαρ. Νιώθεις άσχημα που δεν είσαι ομοφυλόφιλος.

Ο άλλος μου είπε ότι με την αξιοπρέπεια που έχω εγώ, δεν θα κάνω ποτέ καριέρα και ότι δεν βλέπω τους ζεν πρεμιέ που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν. Βγάζανε ονόματα που όλοι κάνανε τα πάντα με όλους κι εσύ έπρεπε να το κάνεις αυτό για να υπάρξεις σε αυτό το κύκλωμα», είπε ο Ιάκωβος Μυλώνας.