Η βόλτα της Χριστίνας Πολίτη στην Ακρόπολη και η ανάρτηση μετά την περιπέτεια της με τον κορονοϊό

Η βόλτα της Χριστίνας Πολίτη στην Ακρόπολη και η ανάρτηση μετά την περιπέτεια της με τον κορονοϊό

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», η Χριστίνα Πολίτη και ο σύντροφος της Κώστας Σπυρόπουλος νοσούν από κορονοϊό.

Η Χριστίνα Πολίτη ξεπέρασε τον ιό χωρίς συμπτώματα, ενώ ο ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με πνευμονία.

Μάλιστα, η Χριστίνα Πολίτη με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για την περιπέτεια που είχε τόσο η ίδια, όσο και ο Κώστας Σπυρόπουλος με τον κορονοϊό.

«Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις . Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση .. Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε , να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε.

Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια . Πόσο πια καιρό να ζεις μακριά από φίλους ; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη . Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακριά από αρνητές και ανεύθυνους.

Λάθος μας μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές – αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου..», έγραψε η Χριστίνα Πολίτη.