Η Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε για το λόγο που είπε ναι στο “Dancing with the Stars” και τη μάχη της με τον καρκίνο

Η Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε για το λόγο που είπε ναι στο “Dancing with the Stars” και τη μάχη της με τον καρκίνο

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε η Βικτόρια Χίσλοπ.

Η συγγραφέας μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο “Dancing With the Stars”, αλλά και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Είπα ναι αμέσως. Όταν κάποιος σου δίνει μια τέτοια ευκαιρία να χορέψεις δεν είναι ευγενικό να πεις “όχι δε χορεύω”. Είναι λίγο σνομπ. Αγαπώ πολύ να χορεύω στην κουζίνα μου. Αν δεν δοκιμάζεις νέα πράγματα, ποιος ο λόγος να ζεις; Δεν είναι κρυφό ότι είχα έναν καρκίνο εννέα μήνες στο στήθος. Μπορείς να χάσεις λίγο το κουράγιο σου όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει και ήθελα να κάνω κάτι πολύ φυσικό με το σώμα μου.

Η ζωή είναι μικρή για όλους μας. Θέλω να μείνω εδώ στον πλανήτη για πάντα αλλά μετά από αυτή την περιπέτεια που πέρασα κατάλαβα ότι η ζωή μια μέρα θα τελειώσει. Όταν μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα φοβήθηκα πολύ. Σκέφτηκα αρνητικά πράγματα. Για λίγες εβδομάδες δεν ξέρεις αν ο καρκίνος έχει κάνει μεταστάσεις σε άλλα σημεία του σώματος. Είχα φόβο. Ήταν Χριστούγεννα και περίμενα. Ευτυχώς δεν είχαμε μεταστάσεις. Έχω μάθει πολλά από αυτό.

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Έχω μάθει ότι μέσα μας έχουμε περισσότερη δύναμη από αυτό που φανταζόμαστε. Με βοήθησε πολύ το χιούμορ. Όταν έγινε η διάγνωση αυτό που με φόβισε πιο πολύ ήταν οι σκέψεις που έκανα για τα παιδιά μου. Αυτά ήταν οι πρώτες μου σκέψεις. Είναι 28 και 31 αλλά ακόμα δε θέλω να φύγω από τις ζωές τους. Ο στόχος μου είναι μέχρι τα 100α μου γενέθλια να χορεύω στην κουζίνα μου» είπε η Βικτόρια Χίσλοπ.