Η Victoria Hislop αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν ο γιατρός την ενημέρωσε πως έχει καρκίνο

Η Victoria Hislop αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν ο γιατρός την ενημέρωσε πως έχει καρκίνο

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», παραχώρησε η Victoria Hislop.

Η συγγραφέας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο “Dancing With the Stars”, στo «Νησί», αλλά και στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Άλλαξε τη ζωή μου Το Νησί. Πέρυσι έγραψα την συνέχεια του “Νησιού” γιατί ξαφνικά βρεθήκαμε ακριβώς στην ίδια κατάσταση, όπως ήταν με την λέπρα πριν τη θεραπεία. Γιατί ένα χρόνο πριν δεν είχαμε εμβόλιο, δεν είχαμε ελπίδα», είπε αρχικά η Victoria Hislop και συνέχισε αναφέρθηκε στην περιπέτεια με τον καρκίνο λέγοντας:

«Πολλές γυναίκες δεν κάνουν αρκετά συχνά τις απαραίτητες εξετάσεις και ξαφνικά ο καρκίνος “ταξιδεύει” αλλού στο σώμα σου. Κάνε τις εξετάσεις σου. Ήμουν πολύ τυχερή και ευτυχώς το εντόπισα νωρίς και το αντιμετώπισα, έκανα χειρουργεία και επιβίωσα και θέλω να δώσω κουράγιο στις γυναίκες που φοβούνται.

Φοβήθηκα. Η λέξη καρκίνος έχει πολύ σκοτεινή αντίδραση σε όλους μας. Ήταν λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και τότε είπα, κρίμα, πολύ κρίμα. Αλλά το 2020 ήταν ένας δύσκολος χρόνος και ο γιατρός μου είπε: “Δεν σου προκαλεί έκπληξη;”. Και του είπα δεν είναι έκπληξη γιατί είναι 2020.»