Η Βασίλισσα Ελισάβετ και η Kate Middleton θα εμφανιστούν τηλεοπτικά την ίδια ημέρα με την συνέντευξη του Harry και της Meghan

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και η Kate Middleton θα εμφανιστούν τηλεοπτικά την ίδια ημέρα με την συνέντευξη του Harry και της Meghan

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle χάνουν και επίσημα τους βασιλικούς τους τίτλους.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να ζήσει μία διαφορετική καθημερινότητα από ότι συνηθίζουν τα βασιλικά μέλη. Το πρώτο βήμα έγινε ήδη αφού όπως έχει ανακοινωθεί ο Harry και η Meghan θα δώσουν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά το #Megxit, στην Oprah Winfrey στις 7 Μαρτίου.

Μάλιστα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το πριγκιπικό ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

Παρόλα αυτά η απόφαση του Πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, δεν ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία έκανε λόγω μέχρι και για ασέβεια.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας θα κάνει την δική της τηλεοπτική «αντεπίθεση», με εκπροσώπους την Βασίλισσα Ελισάβετ και την Kate Middleton, που πρόκειται να σηματοδοτήσουν τον εορτασμό της Ημέρας της Κοινοπολιτείας παίρνοντας μέρος σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα.

Με τίτλο “A Celebration for Commonwealth Day” το αφιέρωμα θα μεταδοθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου στο κανάλι BBC One. Έτσι το τηλεοπτικό κοινό πρόκειται να παρακολουθήσει τα βασιλικά μέλη σε δύο διαφορετικές δράσεις, την ίδια ημέρα.